[GA4] Fejlmeddelelser vedrørende BigQuery Export

Fejlmeddelelser og afhjælpning

Fejlmeddelelser under konfiguration

Hvis der opstår en fejl, når det tjekkes, om betingelserne for oprettelse og konfiguration af eksporten til BigQuery er opfyldt, genereres der en fejlmeddelelse i Analytics. Hvis det sker, kan du afhjælpe problemet som angivet her.

Tilknytningsprocessen kan ikke fuldføres, da du har ikke den fornødne adgangstilladelse til projektet i skyen.

Årsag

Du har ikke fået de nødvendige tilladelser til det projekt i skyen, du vil eksportere data til.

Afhjælpning

Kontakt din Cloud-administrator for at få tildelt de påkrævede tilladelser.

Bemærk! BigQuery-dataejere har tilladelse til at oprette datasæt og tabeller.

Der er ingen tilgængelige datasætplaceringer i dette projekt.

Årsag

Organisationspolitikkerne for projektet i skyen tillader ikke eksport til nogen af de tilgængelige regioner.

Afhjælpning

Rediger organisationspolitikkerne for at inkludere den region, du vil eksportere til.

Der opstod en fejl. Prøv igen senere.

Årsag

Årsagen til fejlen er ukendt.

Afhjælpning

Prøv igen senere.

Fejlmeddelelser under eksport

Hvis der opstår en fejl i forbindelse med eksport af data, genererer BigQuery en fejlmeddelelse, og du kan implementere de afhjælpninger, der er inkluderet her.

ACCESS_DENIED

Årsag

Denne fejl opstår, når Google Analytics til Firebase ikke har tilladelse til at få adgang til det BigQuery-projekt, der er knyttet til integrationen.

Afhjælpning

Sørg for, at følgende tjenestekonto har adgangstilladelsen EJER til BigQuery-projektet for denne integration: firebase-measurement@system.gserviceaccount.com.

Hvis der ikke tilføjes og vedligeholdes adgangstilladelser til denne tjenestekonto, medfører det tilbagevendende adgangsrelaterede fejl med deraf følgende permanente "huller" i dine data.

BILLING_ERROR

Årsag

Denne fejl opstår, når der er et faktureringsproblem med den Google Cloud-konto, der er knyttet til dit BigQuery-projekt.

Afhjælpning

Sørg for, at din Cloud-faktureringskonto for BigQuery-projektet for denne integration også indeholder en gyldig betalingsmetode, og at betalingsoplysningerne er fuldt opdaterede.

Hvis du ikke sørger for, at faktureringsoplysningerne er opdaterede, medfører det løbende faktureringsfejl, som vil skabe permanente huller i dine data.

Hvis du har brug for yderligere fejlfinding

Hvis du modtager en anden fejl end dem, der er beskrevet ovenfor, skal du gå til supportressourcerne for Firebase.