[GA4] Missatges d'error de BigQuery Export

Missatges d'error i solucions

Missatges d'error durant la configuració

Si hi ha un error quan Analytics comprova les condicions necessàries per configurar l'exportació a BigQuery, Analytics genera un missatge d'error i podeu implementar les solucions que es detallen en aquest article.

No teniu accés suficient al projecte de Cloud per completar el procés d'enllaçament.

Causa

No se us han concedit els permisos necessaris per al projecte de Cloud al qual voleu exportar dades.

Solució

Contacteu amb l'administrador de Cloud perquè us concedeixi permisos suficients.

Nota: els propietaris de dades de BigQuery tenen permís per crear conjunts de dades i taules.

No hi ha cap ubicació de conjunt de dades disponible en aquest projecte.

Causa

Les polítiques de l'organització sobre el projecte de Cloud no permeten l'exportació a cap de les regions disponibles.

Solució

Modifiqueu les polítiques de l'organització perquè incloguin la regió a la qual voleu exportar dades.

S'ha produït un error. Torneu-ho a provar més tard.

Causa

El motiu de l'error és desconegut.

Solució

Torneu-ho a provar més tard.

Missatges d'error durant l'exportació

Si hi ha un error en exportar les dades, BigQuery genera un missatge d'error i podeu implementar les solucions que es detallen en aquest article.

ACCESS_DENIED

Causa

Aquest error es produeix quan Google Analytics for Firebase no té permís per accedir al projecte de BigQuery associat a la integració.

Solució

Assegureu-vos que el compte de servei següent tingui accés de PROPIETARI al projecte de BigQuery per a aquesta integració: firebase-measurement@system.gserviceaccount.com.

En cas que no afegiu i mantingueu l'accés a aquest compte de servei, es produiran errors d'accés continus que generaran buits d'informació permanents a les dades.

BILLING_ERROR

Causa

Aquest error es produeix quan hi ha un problema de facturació amb el compte de Google Cloud associat al vostre projecte de BigQuery.

Solució

Assegureu-vos que el compte de facturació de Cloud associat al projecte de BigQuery per a aquesta integració també contingui una forma de pagament vàlida i que tota la informació de pagament estigui actualitzada.

En cas que no es garanteixi que la informació de facturació estigui actualitzada, es produiran errors de facturació continus que generaran buits d'informació permanents a les dades.

Si necessiteu més ajuda per solucionar problemes

Si rebeu un missatge d'error diferent dels que es descriuen més amunt, consulteu els recursos d'assistència de Firebase.