Aquest article és sobre les propietats de Google Analytics 4. Consulteu la secció Universal Analytics si encara feu servir una propietat de Universal Analytics, que deixarà de tractar dades l'1 de juliol de 2023 (l'1 d'octubre de 2023, en el cas de les propietats d'Analytics 360).

Missatges d'error de BigQuery Export

Missatges d'error i solucions

Missatges d'error durant la configuració

Si hi ha un error quan Analytics comprova les condicions necessàries per configurar l'exportació a BigQuery, Analytics genera i mostra un missatge d'error, i podeu implementar les solucions que us oferim aquí.

No teniu accés suficient al projecte de Cloud per completar el procés d'enllaçament.

Causa

No se us han concedit els permisos necessaris per al projecte de Cloud al qual voleu exportar dades.

Solució

Contacteu amb l'administrador de Cloud perquè us concedeixi permisos suficients.

No hi ha ubicacions de conjunt de dades disponibles en aquest projecte.

Causa

Les polítiques de l'organització del projecte de Cloud no permeten l'exportació a cap de les regions disponibles.

Solució

Modifiqueu les polítiques de l'organització perquè incloguin la regió a la qual vulgueu exportar les dades.

S'ha produït un error. Torneu-ho a provar més tard.

Causa

El motiu de l'error és desconegut.

Solució

Torna-ho a provar més tard.

Missatges d'error durant l'exportació

Si hi ha un error en exportar les dades, BigQuery genera un missatge de error, en funció del qual podeu implementar les solucions que es detallen en aquest article.

ACCESS_DENIED

Causa

Aquest error es produeix quan Google Analytics per a Firebase no té permís per accedir al projecte de BigQuery associat a la integració.

Solució

Assegureu-vos que el compte de servei següent tingui accés d'edició al projecte de BigQuery per a aquesta integració: firebase-measurement@system.gserviceaccount.com.

En cas que no afegiu aquest compte de servei o no hi mantingueu l'accés, es produiran errors d'accés contínuament, i això provocarà buits d'informació permanents a les dades.

BILLING_ERROR

Causa

Aquest error es produeix quan hi ha un problema de facturació amb el compte de Google Cloud associat al vostre projecte de BigQuery.

Solució

Assegureu-vos que el compte de facturació de Cloud associat al projecte de BigQuery per a aquesta integració també contingui una forma de pagament vàlida i que tota la informació de pagament estigui actualitzada.

En cas que no es pugui garantir que la informació de facturació està actualitzada, es produiran errors de facturació contínuament, i això provocarà buits d'informació permanents a les dades.

Si necessiteu més ajuda per solucionar problemes

Si rebeu un missatge d'error diferent dels que es descriuen més amunt, consulteu els recursos d'assistència de Firebase.