Tilknytning til Google Analytics og flytting av områder

Dette er en forklaring av konsekvensene av å integrere produkter og flytte områder.

Hvis du bruker flere Google-produkter, får du størst utbytte av disse produktene ved å knytte dem sammen og dele data mellom de tilknyttede kontoene. Google Analytics-administratorer kan knytte Analytics-områder til andre Google-produkter, for eksempel disse:

• AdSense
  • Google Ads
  • BigQuery
  • Ad Exchange
  • Display & Video 360
  • Campaign Manager 360
  • Search Ads 360
  • Search Console

Sånn kan du flytte Analytics-områder

Når du har gjennomført slike produktintegrasjoner, kan Analytics-administratorer trenge litt tid til å få omorganisert kontostrukturen sin og flytte et Analytics-område (og de tilhørende rapporteringsvisningene) fra en kildekonto til en destinasjonskonto. For å kunne gjøre dette må administratorene

• ha tillatelse til å administrere brukere i og redigeringstilgang til både kilde- og destinasjonskontoen i Analytics
  • bekrefte at alle de involverte kontoadministratorene – deriblant de som administrerer de tilknyttede kontoene som overfører data til Google Analytics – har gitt deg autorisasjon til å flytte området til den nye destinasjonen
  • bekrefte at området de flytter, er underlagt vilkårene for bruk av destinasjonskontoen (eller avtalen inngått ifm. Google Analytics 360), innstillingene i denne kontoen (f.eks. innstillingen for deling av data) samt tillegget om databehandling (om aktuelt)

Når en administrator flytter et område, beholdes alle kontoer som er knyttet til det området (f.eks. AdSense og Google Ads), samt alle andre plattformer (f.eks. Display & Video 360 eller Campaign Manager 360) området er integrert med. Det betyr at dataene som rapporteres om området som flyttes, samt data som utveksles mellom tilknyttede produkter, bare blir tilgjengelig i destinasjonskontoen.

Beslektede ressurser

For Google Marketing Platform-brukere