Tietoja siitä, miten Google Analytics suojaa verkkoliikenteesi

Turvallisuus ja tietosuoja ovat äärimmäisen tärkeitä asioita asiakkaillemme, asiakkaidemme loppukäyttäjille ja Googlelle. Siksi on välttämätöntä, että JavaScript-kirjastomme ja mittaustietomme voidaan lähettää turvallisesti. Google Analytics huolehtii tiedonsiirron turvallisuudesta HSTS (HTTP Strict Transport Security) ‑protokollalla. Se käskee HTTPS (HTTP over SSL) ‑protokollaa tukevat selaimet salaamaan kaiken loppukäyttäjien, verkkosivustojen ja palvelinten välisen tietoliikenteen tätä protokollaa käyttäen.

HTTPS-salaus koskee tuettujen selainten kaikkea liikennettä. Asiakkaidemme tietoliikenteen turvaamiseksi HTTPS-salausta ei voi poistaa käytöstä.

Sivuston omistajien ei tarvitse tehdä käyttöönottotoimia, eikä koodiin tarvitse tehdä muutoksia. Google Analytics huolehtii kaikesta, mitä tietoliikenteen salaaminen edellyttää.

Vaikutukset sivuston ja Google Analytics ‑palvelinten väliseen liikenteeseen

Palomuurit voivat estää salatun liikenteen turvallisuussyistä. Jos loppukäyttäjät avaavat sivustosi HTTPS-yhteydet estävän palomuurin takaa, kyseisiltä käyttäjiltä ei voida kerätä mittaustietoja.