Com protegeix Google Analytics el trànsit del vostre lloc web

La seguretat i la privadesa són extremament importants per als nostres clients, per als usuaris finals dels nostres clients i per a Google, i per mantenir-les és essencial protegir la transmissió de les biblioteques JavaScript i de les dades de mesurament. Per tal que la transmissió sigui segura, Google Analytics utilitza el protocol HTTP Strict Transport Security (HSTS), que indica als navegadors que admeten HTTP a través de SSL (HTTPS) que facin servir aquest protocol d'encriptació en totes les comunicacions entre usuaris finals, llocs web i els nostres servidors.

L'encriptació HTTPS afecta tot el trànsit dels navegadors admesos. Per garantir la seguretat dels nostres clients, no hi ha cap altre mètode que us permeti prescindir de l'encriptació HTTPS del trànsit.

Això no implica que els propietaris de llocs hagin d'adaptar la seva implementació, ja que no cal fer cap canvi al codi. Google Analytics s'encarrega d'encriptar el trànsit.

Impacte en el trànsit entre el vostre lloc i els servidors de Google Analytics

Per motius de seguretat, els tallafocs poden bloquejar el trànsit encriptat. Si els usuaris finals que accedeixen al vostre lloc web estan protegits per un tallafoc que bloqueja HTTPS, no se'n podran recopilar les dades de mesurament.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!