Fordeler ved å knytte produktkontoer til en 360 Suite-organisasjon

Få tilgang til administrative funksjoner i 360 Suite.

Du oppnår en rekke fordeler ved å koble produktkontoene dine til en Analytics 360 Suite-organisasjon:

• Tilknyttede produktkontoer og de tilhørende brukerkontoene er tilgjengelige i Analytics 360 Suite.
  • Administratorer kan endre en konto fra Standard til 360 og dra nytte av tilleggsfunksjoner og tjenesteavtaler.
  • Alle produktkontoene dine er tilgjengelige i ett integrert miljø.
  • Organisasjonsadministratorer kan administrere brukere i alle de tilknyttede produktene på samme sted. Hvis en bruker for eksempel slutter i bedriften, kan en organisasjonsadministrator fjerne vedkommendes tilgang til alle produktene.
  • Du kan se data fra de tilknyttede kontoene på produktkortene på OVERSIKT-fanen i 360 Suite.
  • Faktureringsadministratorer kan se databruk og administrere faktureringen for disse kontoene på ADMINISTRATOR-fanen i 360 Suite.
  • Alle objekter i tilknyttede kontoer (f.eks. Analytics-områder og Tag Manager-beholdere) blir synlige på ADMINISTRATOR-fanen i Suite 360 ADMIN, og 360 Suite-administratorer kan utføre handlinger knyttet til disse objektene (f.eks. endre tjenestenivået fra Standard til 360 for et Analytics-område eller en Tag Manager-konto).

Organisasjonsadministratorer som også er produktadministratorer, kan fullføre tilknytningsprosessen på ADMINISTRATOR-fanen i 360 Suite.

Når tilknytningsprosessen startes av en organisasjonsadministrator som ikke er produktadministrator, mottar produktadministratoren en forespørsel på e-post og må godkjenne tilknytningen.

Forespørsel om godkjenning av kontotilknytning

Hvis du er produktadministrator og får en forespørsel om tilknytning, må du kontrollere at forespørselen kommer fra en organisasjon du ønsker å knytte kontoen din sammen med. Hvis forespørselen ser ut til å komme fra feil organisasjon, må du rapportere dette til kontoadministratoren din eller til Googles brukerstøtte.

Hvis du vil se eventuelle ventende forespørsler om tilknytning til et bestemt produkt, logger du deg på https://360suite.google.com/linking/requests med administratorlegitimasjonen din for det aktuelle produktet. På denne siden kan du godkjenne slike forespørsler.

Hvis en produktadministrator starter tilknytningsprosessen, får Suite-brukere med administratorrolle tillatelse til å administrere brukere i produktkontoen. Disse tillatelsene kan ikke fjernes så lenge produktet er tilknyttet Suite.