Voordelen van het linken van productaccounts aan een 360 Suite-organisatie

Doe uw voordeel met de beheerfuncties van 360 Suite.

Wanneer u uw productaccounts aan een Analytics 360 Suite-organisatie linkt, biedt dit een aantal voordelen:

• Gelinkte productaccounts en de bijbehorende gebruikersaccounts worden beheerd in een enkele, geïntegreerde omgeving.
  • Beheerders kunnen een account wijzigen van Standaard in 360 en zodoende gebruikmaken van extra functies en SLA's.
  • Alle objecten die zijn gekoppeld aan een gelinkt account (bijvoorbeeld Analytics-property's, Tag Manager-containers), worden weergegeven op de pagina Organisatie-instellingen. Daarnaast kunnen 360 Suite-beheerders acties voor deze objecten uitvoeren (bijvoorbeeld het serviceniveau voor een Analytics-property of een Tag Manager-account wijzigen van Standaard in 360).
  • Factureringsbeheerders kunnen het datagebruik bekijken en facturering voor gelinkte accounts beheren via de pagina Organisatie-instellingen.

Organisatiebeheerders die ook productbeheerders zijn, kunnen het linkproces voltooien.

Wanneer het linkproces wordt gestart door een organisatiebeheerder die geen productbeheerder is, ontvangt de productbeheerder een e-mailverzoek en moet deze toestemming geven om de accounts te linken.

E-mailverzoek waarin toestemming wordt gevraagd om de accounts te linken

Als u een productbeheerder bent die een linkverzoek ontvangt, controleert u of het verzoek afkomstig is van een organisatie waaraan uw account moet worden gelinkt. Als het verzoek afkomstig is van de verkeerde organisatie, rapporteert u dit aan uw accountmanager of aan Google Support.

Als u wilt zien of er linkverzoeken in behandeling zijn voor een bepaald product, logt u in bij https://360suite.google.com/linking/requests met uw beheerdersgegevens voor dat product. U kunt verzoeken vanaf die pagina toestaan.

Wanneer een productbeheerder het linkproces start, ontvangen Suite-gebruikers met de rol organisatiebeheerder gebruikersbeheersrechten voor het productaccount. Deze rechten kunnen niet worden verwijderd zolang het product is gelinkt aan de Suite.