Eksportfejlmeddelelser

BigQuery-eksportfejlmeddelelser og -afhjælpninger.

Hvis der opstår en fejl i forbindelse med eksport af data, genererer BigQuery en fejlmeddelelse, og du kan implementere de afhjælpninger, der er inkluderet her.

ACCESS_DENIED

Årsag

Denne fejl opstår, når Google Analytics ikke har tilladelse til at få adgang til det BigQuery-projekt, der er knyttet til integrationen.

Afhjælpning

Sørg for, at følgende tjenestekonto har REDIGER-adgang til BigQuery-projektet for denne integration: analytics-processing-dev@system.gserviceaccount.com.

Hvis der ikke tilføjes og vedligeholdes adgang for denne tjenestekonto, vil det medføre løbende adgangsfejl, som vil skabe permanente huller i dine data.

BILLING_ERROR

Årsag

Denne fejl opstår, når der er et faktureringsproblem med den Google Cloud-konto, der er knyttet til dit BigQuery-projekt.

Afhjælpning

Sørg for, at din Cloud-faktureringskonto for BigQuery-projektet for denne integration også indeholder en gyldig betalingsmetode, og at betalingsoplysningerne er fuldt opdaterede.

Hvis du ikke sørger for, at faktureringsoplysningerne er opdaterede, medfører det løbende faktureringsfejl, som vil skabe permanente huller i dine data.

Yderligere handlinger, du kan foretage

Læs mere om at undgå BigQuery Export-fejl.

Hvis du modtager en anden fejl end dem, der er beskrevet ovenfor, skal du kontakte Google Analytics 360 Support for at få hjælp.

Hvis du har bekræftet, at der er taget de relevante skridt til at løse ovenstående fejl, men du stadig har problemer, skal du kontakte Google Analytics 360 Support for at få hjælp.