Funktioner med särskilda databearbetningstider

Den här informationen gäller Analytics 360, en del av Google Marketing Platform.
Läs mer om Google Marketing Platform.

Nedanstående funktioner omfattas inte av servicenivåavtalet för databearbetning för Analytics 360.

Funktion Uppskattad databearbetningstid
Måldata (inräknat Målflöde och Visualisering av målkanaler) 24 timmar
Dataimport
  • Bearbetningstid
  • Vid fråga
    • vid User ID-sökfråga

24 timmar
1 timme

24 timmar

Rapporter utan urval
  • V1
  • V2

24 timmar
24 timmar
Schemalagda rapporter E-post med rapportdata som skickas efter midnatt i den valda tidszonen. Exakt leveranstid garanteras inte. Läs mer om delning av rapporter via ett schema.
Rapporter över webbplatshastighet 24 timmar
Flödesrapporter kl. 9.00 efterföljande dag, enligt tidszonen för Analytics-vyn
Anpassade tabeller 48 timmar efter att de skapades*
därefter 24 timmar per dag
Realtid < 1 minut
Flerkanalstrattar och attributionsmodeller 2 dagar
BigQuery-export 24 timmar

* När du har skapat en anpassad tabell kan det ta upp till två dagar innan data utan urval visas i rapporterna Anpassade tabeller på fliken Anpassning. Då har du data från två dagar räknat från dagen då tabellen skapades.

Analytics lägger dessutom till tidigare data från 30 dagar före datumet då tabellen skapades. Normalt blir denna tidigare data tillgänglig när det finns ny data utan urval (efter cirka två dagar). Om Analytics-systemet genomför rutinunderhåll på egendomen kan det däremot ta upp till 40 dagar innan tidigare data visas. Om det pågår rutinunderhåll visas ett meddelande om detta.

Senast uppdaterad: mars 2017