Functies waarbij gegevens niet op de standaardmanier worden verwerkt

Deze informatie is van toepassing op Analytics 360, een onderdeel van Google Marketing Platform.
Meer informatie over Google Marketing Platform.

De volgende functies zijn niet opgenomen in de serviceovereenkomst van Analytics 360 voor gegevensverwerking:

Functie Geschatte tijd voor gegevensverwerking
Doelgegevens (waaronder Doelproces en Doeltrechterweergave) 24 uur
Gegevens importeren
  • Verwerkingstijd
  • Op het moment van de query
    • User ID (op het moment van de query)

24 uur
1 uur

24 uur

Volledige rapporten
  • V1
  • V2

24 uur
24 uur
Geplande rapporten E-mail met rapportgegevens verzonden na middernacht in de geselecteerde tijdzone. Exacte aflevertijd niet gegarandeerd. Meer informatie over rapporten delen via een schema.
Rapporten voor sitesnelheid 24 uur
Procesrapporten 9:00 de volgende dag, in de tijdzone van de Analytics-weergave
Aangepaste tabellen 48 uur nadat de tabel is gemaakt*
24 uur voor alle volgende dagen
Realtime < 1 minuut
Multi-channel trechters en toeschrijvingsmodellen 2 dagen
BigQuery-export 24 uur

* Nadat u een aangepaste tabel heeft gemaakt, kan het tot twee dagen duren voordat er volledige gegevens worden weergegeven in de rapporten bij Aangepaste tabellen op het tabblad Aangepast rapport. Op dat moment beschikt u over de twee dagen aan gegevens vanaf de datum waarop de tabel is gemaakt.

Analytics voegt ook historische gegevens toe voor de 30 dagen voorafgaand aan de datum waarop de tabel is gemaakt. Onder normale omstandigheden komen die historische gegevens beschikbaar wanneer de nieuwe volledige gegevens beschikbaar komen (na ongeveer twee dagen). Als het Analytics-systeem echter routineonderhoud uitvoert voor uw property, kan het 40 dagen duren voordat die historische gegevens worden weergegeven. Tijdens routineonderhoud voor uw property wordt een bericht daarover weergegeven in de tabel.

Laatst geüpdatet: maart 2017