Funksjoner som krever spesiell databehandling

Denne informasjonen gjelder for Analytics 360, som er en del av Google Marketing Platform.
Finn ut mer om Google Marketing Platform.

Følgende funksjoner dekkes ikke av tjenesteavtalen for databehandling i Google Analytics 360:

Funksjon Anslått databehandlingstid
Måldata (innbefattet målflyt og målflytvisualisering) Ett døgn
Dataimportering
  • Behandlingstid
  • Spørringstid
    • Spørringstid for User ID

Ett døgn
1 time

Ett døgn

Fullstendige rapporter
  • V1
  • V2

Ett døgn
Ett døgn
Planlagte rapporter E-posten med rapportdata sendes etter midnatt i den valgte tidssonen. Eksakt leveringstidspunkt kan ikke garanteres. Finn ut mer om deling av rapporter via en tidsplan.
Rapporter om nettstedhastighet Ett døgn
Flytrapporter Kl. 9.00 dagen etter i tidssonen for Analytics-datautvalget
Egendefinerte tabeller 48 timer etter at de er opprettet*
24 timer etterfølgende dager
Sanntid < 1 minutt
Multikanalstrakter og attribusjonsmodellering To dager
BigQuery Export Ett døgn

* Etter at du har opprettet en tilpasset tabell, kan det ta opptil to dager før fullstendige data vises i rapportene om tilpassede tabellerTilpasset-fanen. På det tidspunktet kommer du til å ha to dager med data fra tabellens opprettelsesdato.

Google Analytics legger også til historiske data for de siste 30 dagene før tabellens opprettelsesdato. Under normale omstendigheter er de historiske dataene tilgjengelige når de nye, fullstendige dataene er tilgjengelige (etter ca. 2 dager). Hvis imidlertid området ditt for øyeblikket gjennomgår rutinemessig vedlikehold av Google Analytics-systemet, kan det ta opp til 40 dager før de historiske dataene fremgår. Hvis området ditt gjennomgår rutinemessig vedlikehold, ser du et varsel om dette i tabellen.

Sist oppdatert i mars 2017