Ominaisuudet, joissa dataa käsitellään tavallisesta poikkeavalla tavalla

Nämä tiedot koskevat Google Marketing Platformiin kuuluvaa Google Analytics 360:tä.
Lue lisää Google Marketing Platformista

Seuraavat ominaisuudet eivät kuulu Analytics 360:n datan käsittelyn palvelutasosopimukseen:

Ominaisuus Datan käsittelyn arvioitu kesto
Tavoitedata (myös tavoitteen reitti ja tavoitteen suppilon visualisointi) 24 tuntia
Tietojen tuonti
  • Käsittelyaika
  • Kyselyaika
    • Käyttäjätunnuksen kyselyaika

24 tuntia
1 tunti

24 tuntia

Raportit ilman otosta
  • V1
  • V2

24 tuntia
24 tuntia
Ajoitetut raportit Raporttidatan sisältävä sähköposti lähetetään valitun aikavyöhykkeen mukaisen keskiyön jälkeen. Tarkkaa toimitusaikaa ei voida taata. Lue lisää raporttien jakamisesta aikataulun kautta.
Sivuston nopeus ‑raportit 24 tuntia
Reittiraportit Seuraavaan aamuun klo 9:ään mennessä Analytics-näkymän aikavyöhykkeen mukaisesti
Muokatut taulukot 48 tuntia luomisesta*
Sen jälkeen 24 tuntia
Reaaliaikainen < 1 minuutti
Monikanavasuppilot ja attribuutiomallinnus 2 päivää
BigQuery Export 24 tuntia

*Kun olet luonut muokatun taulukon, voi kestää kaksi päivää, ennen kuin tiedot ilman otosta näkyvät Muokkaus-välilehden Muokatut taulukot ‑raporteissa. Tietoja on tällöin kerätty kahdelta päivältä taulukon luomisesta alkaen.

Analytics lisää myös aiempaa dataa, joka on kerätty 30 päivän ajalta ennen taulukon luontia. Tavallisesti aiempi data ovat käytettävissä, kun uusi data ilman otosta tulee näkyviin (noin kahden päivän kuluessa). Jos Analytics‑järjestelmä suorittaa verkko-omaisuutesi rutiinihuoltoa, aiempi data voi näkyä kuitenkin vasta 40 päivän kuluttua. Jos sivustollasi suoritetaan rutiinihuoltoa, näet taulukossa ilmoituksen asiasta.

Päivitetty viimeksi: maaliskuussa 2017