Funktioner med ikke-standardardiseret databehandling

Disse oplysninger gælder Analytics 360, som er en del af Google Marketing Platform.
Få flere oplysninger om Google Marketing Platform.

Følgende funktioner er ikke omfattet af aftalen om serviceniveau for databehandling i Analytics 360:

Funktion Estimeret databehandlingstid
Måldata (herunder visualisering af Målflow og Måltragt) 24 timer
Dataimport
  • Behandlingstidspunkt
  • Forespørgselstidspunkt
    • User ID-forespørgselstid

24 timer
1 time

24 timer

Rådatarapporter
  • V1
  • V2

24 timer
24 timer
Planlagte rapporter Mail med rapportdata sendt efter midnat i den valgte tidszone. Der er ingen garanti for et bestemt tidspunkt for levering. Få flere oplysninger om deling af rapporter via en tidsplan.
Rapporter om webstedshastighed 24 timer
Flowrapporter Kl. 9.00 den følgende dag i tidszonen for Analytics-visningen
Tilpassede tabeller 48 timer efter oprettelse*
24 timer de efterfølgende dage
Realtid < 1 minut
Multikanaltragte og tilskrivningsmodellering 2 dage
BigQuery-eksport 24 timer

* Når du har oprettet en tilpasset tabel, kan der gå op til to dage, før rådata vises i rapporterne Tilpassede tabeller på fanen Tilpasning. På det tidspunkt vil du have data for to dage startende fra oprettelsesdatoen for tabellen.

Analytics tilføjer også historiske data for de 30 dage, der går forud for oprettelsesdatoen for tabellen. Under normale omstændigheder er disse historiske data tilgængelige, når de nye rådata er tilgængelige (inden for ca. to dage). Hvis din ejendom gennemgår rutinemæssig vedligeholdelse, som udføres af Analytics-systemet, kan der imidlertid gå op til 40 dage, før de historiske data vises. Hvis der udføres rutinemæssig vedligeholdelse for din ejendom, vises der en meddelelse om dette i tabellen.

Senest opdateret i marts 2017