Funcions amb processament de dades no estàndard

Aquesta informació fa referència a Google Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.

Les funcions següents no estan cobertes per l'acord de nivell de servei de tractament de dades d'Analytics 360:

Funció Temps estimat de tractament de dades
Dades d'objectius (inclou Flux d'objectius i Gràfic de l'embut de conversió d'objectius) 24 hores
Importar dades
  • Temps de processament
  • Segons el moment de la consulta
    • Moment de la consulta de la funció User ID

24 hores
1 hora

24 hores

Informes sense mostrejar
  • V1
  • V2

24 hores
24 hores
Informes programats Passada la mitjanit a la zona horària seleccionada, s'envia un correu electrònic amb les dades de l'informe. No es por garantir l'hora d'entrega exacta. Obteniu més informació sobre com podeu compartir informes mitjançant una programació.
Informes de velocitat del lloc 24 hores
Informes de flux A les 9:00 de l'endemà, a la zona horària de la visualització d'Analytics
Taules personalitzades 48 hores després de la creació*
A continuació, 24 hores cada dia
En temps real < 1 minut
Embuts multicanal i models d'atribució 2 dies
BigQuery Export 24 hores

* Quan creeu una taula personalitzada, les dades sense mostrejar poden tardar fins a 2 dies a mostrar-se als informes Taules personalitzades de la pestanya Personalització. Aleshores, tindreu les dades de tots dos dies a partir del moment en què hàgiu creat la taula.

Analytics també afegeix les dades dels 30 dies anteriors a la creació de la taula. En circumstàncies normals, podeu veure aquestes dades de l'historial des del moment en què les noves dades sense mostrejar estan disponibles (al cap de dos dies, aproximadament). Tanmateix, quan el sistema d'Analytics fa el manteniment rutinari de la vostra propietat, les dades de l'historial poden tardar fins a 40 dies a mostrar-se. Si s'està fent el manteniment rutinari de la propietat, veureu un missatge d'avís a la taula.

Última actualització: març de 2017