Informació dels anuncis de Google Ads que no es mostra a Analytics

Per veure la informació de la campanya de Google Ads d'un anunci concret als informes d'Analytics, la vostra propietat web d'Analytics ha d'estar enllaçada al compte de Google Ads al qual pertany l'anunci.

Quan Analytics no pot combinar la informació de la campanya de Google Ads amb la informació de la sessió d'Analytics, es mostra (not set) com a valor de la dimensió Campanya als informes d'Analytics. Tanmateix, fins i tot quan els comptes estan enllaçats, hi ha alguns casos en què Analytics no pot combinar les dades. Per exemple, si un usuari publica algun dels URL del vostre anunci en un mitjà social, el paràmetre GCLID caduca, de manera que els usuaris que fan clic a l'enllaç no s'atribueixen a la campanya.

Hi ha altres raons per les quals pot ser que la informació de Google Ads no es mostri a Analytics:

Contingut d'aquest article:

El compte de Google Ads no està enllaçat a la visualització d'Analytics

A fi que Analytics pugui obtenir informació d'anuncis de Google Ads, cal que estigui enllaçat a Google Ads. Per enllaçar un compte de Google Ads a una visualització d'Analytics s'han de complir aquestes dues condicions:

1. La propietat web d'Analytics ha d'estar enllaçada al compte de Google Ads al qual pertany l'anunci.
  2. Les dades de Google Ads han d'estar disponibles a la visualització d'Analytics els informes de la qual esteu consultant.

Obteniu informació sobre com podeu enllaçar Analytics a Google Ads.

El paràmetre GCLID de Google Ads es perd a les redireccions

L'etiquetatge automàtic de Google Ads afegeix el paràmetre GCLID als URL de destinació de l'anunci per indicar a Analytics la creativitat de Google Ads que ha dirigit l'usuari al vostre lloc. Si el paràmetre GCLID es perd en un URL de redirecció o perquè el vostre lloc utilitza un motor de reescriptura d'URL, Analytics no té manera de determinar quin anunci ha dirigit un visitant concret al vostre lloc.

Com es pot determinar si les redireccions al vostre lloc web descarten el paràmetre GCLID.

Falta informació als URL de destinació de l'anunci etiquetats manualment

Si no utilitzeu l'etiquetatge automàtic de Google Ads perquè etiqueteu els URL de destinació de l'anunci de Google Ads manualment, assegureu-vos que estiguin ben etiquetats.

Obteniu més informació sobre l'etiquetatge manual.

Hi ha esdeveniments facturables sense clic

En alguns formats d'anunci, l'esdeveniment facturable no és un clic que porta al lloc web. Si esteu fent el seguiment d'anuncis d'aquest tipus, el més normal és que veieu una discrepància entre clics i sessions més gran que en altres formats d'anunci.

Obteniu més informació sobre els formats d'anunci en què es preveuen discrepàncies entre els clics de Google Ads i les sessions d'Analytics.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!