Rapport om förvärv och konverteringstratt

Rapporten Hänvisningsflöde på Google Play har ersatts med rapporten om förvärv och konverteringstratt i utvecklarkonsolen för Google Play. Den här rapporten liknar rapporten Hänvisningsflöde på Google Play, men skiljer sig på följande sätt.

Rapporten Hänvisningsflöde på Google Play Rapporten om förvärv och konverteringstratt
Rapporterar per enhet. Rapporterar per användare.
Rapporterar bara antal slutföranden per steg. Till exempel kanske användare som ingår i antalet för steg 2 slutförde steg 1 före det aktiva datumintervallet. Visar kohortbaserade rapporter istället för att bara visa antalet slutföranden per steg.
Rapporterar antalet nya användare (t.ex. första öppningen). Nya användaruppgifter fortsätter att finnas i Analytics. Rapporterar antalet köpare och återkommande köpare.

Så här hittar du rapporten i Google Play:

1. Logga in på utvecklarkonsolen för Google Play.
  2. Välj en app.
  3. Klicka på Användarförvärv.