Het rapport 'Acquisitie- en conversietrechter'

Het rapport 'Google Play-verwijzingsstroom' is vervangen door het rapport 'Acquisitie- en conversietrechter' in de Google Play-ontwikkelaarsconsole. Dit rapport is vergelijkbaar met het rapport 'Google Play-verwijzingsstroom', maar verschilt op de volgende manieren van dat rapport:

Het rapport 'Google Play-verwijzingsstroom' Het rapport 'Acquisitie- en conversietrechter'
Rapporteert op basis van apparaten. Rapporteert op basis van gebruikers.
Rapporteert alleen het aantal voltooiingen voor elke stap. Gebruikers die bijvoorbeeld zijn opgenomen in de telling voor stap 2, hebben stap 1 mogelijk niet voltooid gedurende de actieve periode. Biedt rapportage gebaseerd op cohorten in plaats van een telling van het aantal voltooiingen voor elke stap.
Rapporteert het aantal nieuwe gebruikers (gebruikers die de app voor het eerst openen). Gegevens over nieuwe gebruikers blijven beschikbaar in Analytics. Rapporteert het aantal kopers en terugkerende kopers.

Ga als volgt te werk om het rapport in Google Play te openen:

1. Log in bij uw Google Play-ontwikkelaarsconsole.
  2. Selecteer een app.
  3. Klik in het linkermenu op Gebruiks- en aankoopinformatie van app.