Rapporten Anskaffelse og konverteringstragt

Rapporten Google Play-henvisningsflow er blevet erstattet af rapporten Anskaffelse og konverteringstragt i Google Play Udviklerkonsol. Denne rapport minder om rapporten Google Play-henvisningsflow, men adskiller sig på følgende områder:

Rapporten Google Play-henvisningsflow Rapporten Anskaffelse og konverteringstragt
Rapporterer baseret på enheder. Rapporterer baseret på brugere.
Rapporterer ganske enkelt antal fuldførelser for hvert trin. F.eks. har brugere, som er talt med i trin 2, måske ikke fuldført trin 1 i løbet af det aktive datointerval. Rapporterer baseret på kohorter i stedet for blot at tælle antallet af fuldførelser for hvert trin.
Rapporterer antal nye brugere (f.eks. første åbning). Data for nye brugere vil fortsat være tilgængelige i Analytics. Rapporterer antal købere og tilbagevendende købere.

Sådan får du adgang til rapporterne i Google Play:

1. Log ind på Google Play Udviklerkonsol.
  2. Vælg en app.
  3. Klik på Brugeranskaffelse i menuen til venstre.