Informe Adquisició i embut de conversió

L'informe Adquisició i embut de conversió ha substituït l'informe Flux de referència de Google Play a la Consola de Google Play per a desenvolupadors. Tots dos informes són similars, però tenen aquestes diferències:

Informe Flux de referència de Google Play Informe Adquisició i embut de conversió
Les dades de l'informe es basen en els dispositius. Les dades de l'informe es basen en els usuaris.
Només informa del nombre d'assoliments de cada pas. Per exemple, és possible que els usuaris que s'inclouen al recompte del pas 2 no hagin finalitzat el pas 1 dins de l'interval de dates actiu. Proporciona informes basats en cohorts en lloc de només comptabilitzar el nombre d'assoliments de cada pas.
Informa del nombre d'usuaris nous (com ara, quan s'obre per primer cop). Les dades dels usuaris nous continuaran estant disponibles a Analytics. Informa del nombre de compradors i de compradors recurrents.

Seguiu aquests passos per accedir a l'informe a Google Play:

1. Inicieu la sessió a la Consola de Google Play per a desenvolupadors.
  2. Seleccioneu una aplicació.
  3. Al menú de l'esquerra, feu clic a Adquisició d'usuaris.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda