Sobre Tag Assistant Recordings

Valideu a l'instant la configuració del vostre lloc web i d'Analytics.

Google Tag Assistant Recordings us permet registrar el recorregut d'un usuari al web perquè pugueu validar el disseny del vostre lloc web i la implementació d'Analytics en aquest lloc web. D'aquesta manera, podreu comprovar si esteu recollint les dades que voleu. També podeu validar les etiquetes d'altres productes de Google, com ara Google Ads, Campaign Manager 360 i Tag Manager.

Contingut d'aquest article:

El problema d'un mal disseny del lloc web

En enregistrar el recorregut dels usuaris, podeu seguir els mateixos camins que els usuaris i veure si es troben problemes de disseny del lloc web, com ara:

• Pàgines de destinació que no són rellevants per als anuncis o enllaços que els han enviat allà
  • Crides a l'acció que no funcionen
  • Un disseny de pàgina o una navegació global que no dirigeix els usuaris cap als objectius que teniu pensats

El problema d'una mala implementació d'Analytics

Si no implementeu Analytics correctament, no obtindreu les dades que necessiteu. En enregistrar els recorreguts de l'usuari, podeu veure si les etiquetes s'activen i de quina manera Analytics processa les dades que recopilen.

No obtenir les dades correctes d'Analytics pot repercutir negativament en la vostra empresa, ja que pot ser que prengueu decisions contraproduents o no eficaces, o que perdeu oportunitats que haurien sorgit si les dades originals haguessin estat vàlides.

Tot i que Analytics realitza diagnòstics automatitzats de manera periòdica a les vostres propietats, aquests diagnòstics estan subjectes a les limitacions següents:

• Els diagnòstics només s'apliquen a les dades que ja heu recopilat, de manera que les dades incorrectes o malmeses ja formen part del vostre compte.
  • Els diagnòstics no poden rastrejar les pàgines que estiguin protegides per sistemes d'autenticació o d'inici de la sessió, o que formin part de fluxos de pàgines dinàmiques, com ara un procés de pagament en un comerç electrònic.
  • Els diagnòstics no poden interpretar l'estructura del vostre lloc web ni la manera com naveguen els usuaris per les pàgines.
  • Els diagnòstics no poden indicar si un problema s'ha solucionat fins que no es recopilen i es processen més dades.

Amb Tag Assistant Recordings no tindreu aquestes limitacions.

Com funciona Google Tag Assistant Recordings

Google Tag Assistant Recordings forma part de l'extensió Google Tag Assistant per al navegador Chrome. Quan Google Tag Assistant Recordings està actiu, podeu enregistrar les etiquetes, els esdeveniments i les interaccions de qualsevol conjunt arbitrari de pàgines o llocs web que visiteu. Podeu utilitzar Google Tag Assistant Recordings per enregistrar totes les pàgines que constitueixen el recorregut complet d'un usuari encara que una part d'aquest recorregut no es produeixi al vostre domini principal.

Per exemple, el recorregut habitual d'un usuari pot començar amb la cerca d'un producte vostre a la xarxa i després continuar amb un clic en un anunci de pagament o un enllaç orgànic (gratuït) que dirigeixi l'usuari al vostre lloc web. Aquest usuari pot navegar pel vostre catàleg de productes, afegir un article al carretó de la compra (que pot estar allotjat en un altre domini), revisar la seva comanda, proporcionar la informació d'enviament i de pagament, fer clic al botó Fes la comanda i, per últim, tornar a la pàgina d'agraïment del vostre lloc web, en què s'enregistrarà un assoliment d'objectiu.

Si teniu activat Google Tag Assistant Recordings, aquestes pàgines formaran part de l'enregistrament, fins i tot aquelles que no siguin del vostre lloc web o que s'hagin creat de manera dinàmica, com ara la pàgina de revisió de la comanda del carretó de la compra. Amb cada pàgina del recorregut, Google Tag Assistant Recordings executa diverses proves i recopila informació a partir dels resultats, que posa a la vostra disposició quan l'enregistrament finalitza. Els informes de Google Tag Assistant Recordings només inclouen les dades que recopila el vostre recorregut i, per tant, no es barreja amb les dades de les activitats d'altres usuaris.

És a dir, podeu fer canvis a la configuració del vostre compte d'Analytics i veure quin efecte tenen si torneu a processar l'enregistrament amb la nova configuració. No cal que torneu a repetir els passos de l'enregistrament. Això us permet validar i definir millor la configuració en temps real.

Quan torneu a analitzar un enregistrament, les peticions de fitxer que hi hagi no s'enviaran a Analytics, de manera que les dades no es veuran afectades en resoldre els problemes de configuració i en definir-la millor.

Google Tag Assistant Recordings també pot revisar les etiquetes que tingueu en altres productes de Google i en llocs web que no siguin de Google.

Informes de Google Tag Assistant Recordings

Google Tag Assistant Recordings ofereix dos informes detallats:

L'informe de Tag Assistant

L'informe de Tag Assistant mostra totes les etiquetes que s'han activat en totes les pàgines que heu visitat durant la sessió d'enregistrament. Per exemple: les etiquetes de Google, els codis de seguiment de Google Analytics, les etiquetes de Google Tag Manager i les etiquetes de remàrqueting de Campaign Manager 360, així com les etiquetes de tercers (que no són de Google) que poden contenir o gestionar etiquetes de Google.

Informe d'Analytics

L'informe d'Analytics mostra l'aspecte que tindrien les dades enregistrades en processar-se amb la vostra configuració actual d'Analytics. Podeu seleccionar qualsevol de les vostres propietats i visualitzacions per verificar el lloc web i la implementació d'Analytics. Podeu modificar la configuració d'Analytics i tornar a analitzar fàcilment els enregistraments per provar i definir millor la implementació.

Qui pot utilitzar Google Tag Assistant Recordings

Google Tag Assistant Recordings s'ha dissenyat pensant en dos públics principals:

Professionals del màrqueting: qualsevol persona que prengui decisions basant-se en les dades d'Analytics. Els professionals del màrqueting poden utilitzar Google Tag Assistant Recordings per comprovar ràpidament que el seu lloc web i la configuració d'Analytics funcionin bé conjuntament.

Desenvolupadors: qualsevol persona que creï els productes al web i que implementi les etiquetes d'Analytics o d'un altre tipus. Els desenvolupadors poden obtenir informació detallada sobre el comportament de les etiquetes que han implementat per poder validar els productes i resoldre els problemes pertinents.

Requisits previs per utilitzar Google Tag Assistant Recordings

Actualment, Google Tag Assistant Recordings només està disponible com a part de l'extensió de Google Tag Assistant per al navegador Chrome.

Limitacions de Google Tag Assistant Recordings

• Els enregistraments que no s'han desat són temporals, és a dir, només s'emmagatzemen fins que tanqueu la finestra del navegador o inicieu un altre enregistrament.
  • En desar un enregistrament, només es conserva el fragment de l'enregistrament d'Analytics, no el fragment de Google Tag Assistant ni l'informe corresponent. Si voleu conservar els informes, podeu imprimir-los en format PDF.
  • Actualment, Google Tag Assistant Recordings només està disponible en anglès.

Privadesa

Les sessions que enregistra Google Tag Assistant Recordings són privades. La vostra activitat en línia no s'emmagatzema, i l'extensió no en fa cap seguiment més enllà del trànsit de petició de fitxer que s'envia a Analytics com a part de l'anàlisi.

Tingueu en compte també que les extensions de Chrome estan configurades de manera predeterminada perquè no s'executin en les pestanyes d'incògnit. Podeu configurar-les manualment perquè s'executin en finestres d'incògnit des de la pàgina Extensions de Chrome (introduïu chrome://extensions/ a la barra d'adreces del navegador Chrome per gestionar les extensions).

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les extensions de Chrome.

Obteniu més informació sobre la navegació d'incògnit.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!