Tilin luomisen tietosuojaan liittyvät lisäominaisuudet

Analyticsiin sisältyy useita valinnaisia tietosuojaominaisuuksia. Ottamalla nämä ominaisuudet käyttöön voit parantaa Analyticsin tietosuojaa entisestään.

IP-osoitteen anonymisointi

Analytics.js-kirjaston ga('set', 'anonymizeIp', true)-ominaisuuden avulla verkkosivuston omistajat voivat pyytää kaikkien käyttäjiensä IP-osoitteiden anonymisointia tuotteessa. Lue lisää

Datan käsittelyä koskeva muutos

Datan käsittelyä koskevat ehdot ovat nyt saatavilla yrityksille, jotka sijaitsevat yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR:n) soveltamisalueella.

Opt-out Browser ‑lisäosa

Verkkosivuston kävijät, jotka eivät halua Analyticsin käyttävän dataansa, voivat asentaa Analyticsin Opt-out Browser ‑lisäosan. Tämä lisäosa ohjaa verkkosivustoilla käynnissä olevaa Analyticsin JavaScriptia (ga.js, analytics.js ja dc.js) ja estää tiedon käyttämisen Analyticsissa. Vaikka Analyticsin käytön estävä selaimen lisäosa olisi käytössä, sivuston omistaja voi edelleen käyttää muita työkaluja sivuston analysointiin.

Mainosten personoinnin käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

Voit valita omaisuuden asetuksista löytyvällä mainosten personoinnin lisäasetuksella, voiko omaisuuden loppukäyttäjiltä kerättyä dataa käyttää mainosten personointiin.