Kontooprettelse med yderligere funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger

Analytics tilbyder en række valgfri funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger. Disse funktioner kan implementeres for at beskytte de personlige oplysninger i Analytics endnu bedre.

IP-anonymisering

Funktionen ga('set', 'anonymizeIp', true) i analytics.js -biblioteket giver websiteejere mulighed for at anmode om, at alle deres brugeres IP-adresser anonymiseres i produktet. Få flere oplysninger.

Tillæg vedrørende databehandling

Vilkårene for databehandling er tilgængelige for virksomheder, der er underlagt det territoriale anvendelsesområde for persondataforordningen.

Browsertilføjelse til fravalg

Besøgende på websitet, der ikke ønsker, at Google Analytics bruger deres data, kan installere browsertilføjelsen til fravalg af Google Analytics. Denne tilføjelse fortæller det Google Analytics-JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js), der kører på websites, at deres oplysninger ikke må bruges af Google Analytics. Hvis du bruger pluginnet til fravalg af Analytics, forhindrer det ikke websiteejere i at bruge andre værktøjer til websiteanalyse.

Tillad/deaktiver annoncetilpasning

Du kan styre, om data, der indsamles fra slutbrugere for en ejendom, må bruges til annoncetilpasning via den avancerede indstilling til tilladelse af annoncetilpasning, der findes under Ejendomsindstillinger.