Configuració del compte amb funcions de privadesa addicionals

Analytics ofereix diverses funcions de privadesa opcionals que es poden aplicar per augmentar encara més la protecció de la privadesa.

Anonimització d'adreces IP

La funció ga('set', 'anonymizeIp', true) de la biblioteca analytics.js permet que els propietaris de llocs web sol·licitin que totes les adreces IP dels seus usuaris s'anonimitzin en el producte en qüestió. Obteniu més informació.

Esmena relativa al tractament de dades

Les condicions de tractament de dades s'ofereixen a les empreses subjectes a l'àmbit territorial del Reglament general de protecció de dades (RGPD).

Complement de desactivació per a navegadors

Els visitants de llocs web que no vulguin que Analytics faci servir les seves dades poden instal·lar el complement de desactivació d'Analytics per a navegadors. Aquest complement indica al codi JavaScript d'Analytics (ga.js, analytics.js i dc.js) que s'executa als llocs web que impedeixi que Analytics faci servir la informació d'aquests llocs. L'ús del complement de desactivació d'Analytics no impedeix als propietaris de llocs web utilitzar altres eines per mesurar les mètriques de lloc.

Activar o desactivar la personalització d'anuncis

Podeu controlar si les dades recollides dels usuaris finals de qualsevol propietat es poden utilitzar per a la personalització d'anuncis mitjançant l'opció de configuració avançada per permetre la personalització d'anuncis, que podeu trobar a la configuració de la propietat.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament