Configurar funcions de privadesa addicionals al compte

Analytics ofereix diverses funcions de privadesa opcionals que es poden aplicar per millorar-ne encara més la privadesa.

Anonimització d'adreces IP

La funció ga('set', 'anonymizeIp', true) de la biblioteca analytics.js permet que els propietaris de llocs web sol·licitin que totes les adreces IP dels seus usuaris es tractin com a anònimes en el producte en qüestió. Obteniu-ne més informació.

Esmena sobre el tractament de dades

Les condicions de tractament de dades s'ofereixen a les empreses subjectes a l'àmbit territorial del Reglament general de protecció de dades (RGPD).

Complement de desactivació per a navegadors

Els usuaris de llocs web que no vulguin que Analytics faci servir les seves dades poden instal·lar el complement de desactivació d'Analytics per a navegadors. Aquest complement indica al codi JavaScript d'Analytics (ga.js, analytics.js i dc.js) que s'executa als llocs web que impedeixi que Analytics faci servir la informació d'aquests llocs. Tanmateix, encara que s'utilitzi el complement de desactivació d'Analytics, els propietaris de llocs poden utilitzar altres eines per mesurar les estadístiques dels llocs.