Osumat ja laskutus Google Analytics 360:ssä

Osumamäärälaskelmat laskutusta varten
Nämä tiedot koskevat Google Marketing Platformiin kuuluvaa Google Analytics 360:tä.
Lue lisää Google Marketing Platformista

Tässä artikkelissa käsitellään laskutusta varten tehtäviä osumamäärälaskelmia Google Analytics 360:ssä.

Näet laskutettavan osumamäärän Google Marketing Platformissa. Laskutettava osumamäärä vaikuttaa siihen, millä tasolla sinua laskutetaan ja mikä on kyseisen kuukauden laskutettava määrä.

Voit lähettää Analytics 360:een erilaisia, esimerkiksi seuraavanlaisia osumatyyppejä:

Osumia käsitellään eri tavoin tyypin ja tilanteen mukaan. Kuukauden laskutettava osumamäärä ei välttämättä vastaa Analytics 360:n vastaavassa näkymässä ilmoitettua osumien kokonaismäärää. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

• Näkymän suodattimet saattavat aiheuttaa sen, ettei kerättyjä osumia raportoida raportointikäyttöliittymällä tai sovellusliittymällä. Kaikki kyseiset osumat sisältyvät kuitenkin laskutettavaan osumamäärään.
  • Sivuston nopeus- ja Käyttäjien ajankäyttö -osumista otetaan otanta tietojenkäsittelyn aikana, joten kaikkia lähetettyjä osumia ei raportoida käyttöliittymällä tai sovellusliittymällä, mutta ne sisältyvät laskutettavaan osumamäärään.
  • Jos istunnolla on yli 500 osumaa tai käyttäjällä on yli 200 000 osumaa päivässä, tämä saattaa johtaa osumiin, jotka kerätään mutta joita ei raportoida käyttöliittymällä tai sovellusliittymällä. Kyseiset osumat sisältyvät kuitenkin laskutettavaan osumamäärään.
  • Jokainen yhteisnäkymäsivuston käsittelemä osuma lasketaan erilliseksi vastaavasta lähdesivuston osumasta. Se lasketaan myös yhden osuman sijaan puolikkaaksi osumaksi (0,5 osumaa) laskutettavassa osumamäärässäsi.
  • Osumia, jotka ovat viivästyneet esimerkiksi toimittamisen vuoksi Mobile SDK:issa ja jotka on lähetetty klo 4.00 jälkeen seurannan jälkeisenä päivänä, ei raportoida. Nämä osumat sisältyvät laskutettavaan osumamäärään.
  • Analytics kerää sivuston nopeuden osumia mainosten aloitussivuille, kun sivusto on linkitetty Google Adsiin ja URL sisältää gclid-parametrin. Näitä osumia ei raportoida käyttöliittymässä eivätkä ne sisälly laskutukseen.