Hits og fakturering i Google Analytics 360

Beregning af antal hits i forbindelse med fakturering.
Disse oplysninger gælder Analytics 360, som er en del af Google Marketing Platform.
Få flere oplysninger om Google Marketing Platform.

Denne artikel beskriver, hvordan hits beregnes i forbindelse med fakturering i Google Analytics 360.

Du kan se det fakturerbare hitvolumen i Google Marketing Platform. Det fakturerbare hitvolumen påvirker, hvilket niveau og fakturerbart beløb du debiteres for i en given måned.

Der findes forskellige typer af hits, som du kan sende til Analytics 360, herunder:

Hits håndteres forskelligt afhængigt af type og omstændigheder, og dit fakturerbare hitvolumen for en måned svarer måske ikke til summen af antal hits, der er rapporteret i den tilsvarende Analytics 360-visning, af en eller flere af følgende årsager:

• Visningsfiltre kan medføre, at indsamlede hits ikke rapporteres i rapporteringsbrugerfladen eller af API'en, men alle disse hits medtages i det fakturerbare hitvolumen.
  • Der tages stikprøver af hits fra Websitehastighed og Brugstider i forbindelse med databehandlingen, så det er ikke alle sendte hits, der rapporteres på grænsefladen eller af API'en, men alle hits medtages i den fakturerbare hitmængde.
  • Sessioner med mere end 500 hits og brugere med mere end 200.000 hits pr. bruger pr. dag resulterer muligvis i hits, der indsamles, men ikke rapporteres på grænsefladen eller af API'en, men alle disse hits medtages i den fakturerbare hitmængde.
  • Alle hits, der behandles af en oprulningsejendom, tælles separat i forhold til det tilsvarende hit i kildeejendommen og vægter kun et halvt hit (0,5 hit) i den månedlige fakturerbare hitmængde.
  • Forsinkede hits (f.eks. på grund af afsendelse i mobil-SDK'er), der sendes efter kl. 04.00 dagen efter sporingen, rapporteres ikke. Disse hits medtages i det fakturerbare hitvolumen.
  • Analytics indsamler Websitehastighed-hits for landingssider for annoncer, når ejendommen er linket til Google Ads, og den indgående webadresse omfatter parameteren gclid. Disse hits rapporteres ikke på brugerfladen og inkluderes ikke i faktureringen.
  • Værdierne for ejendomshitvolumen under Administrator > Ejendomsindstillinger > Avancerede indstillinger omfatter ubehandlede hits og vil ikke matche rapportering eller antal fakturerbare hits.