Utilitzar l'informe Flux d'objectius per millorar la interacció de l'usuari

Vegeu quin contingut té un bon rendiment i quin no.

En aquest article s'explica com s'utilitza l'informe Flux d'objectius per entendre i millorar l'experiència d'usuari al lloc. Abans de continuar, us recomanem que consulteu el contingut de la secció Recursos relacionats següent.

El fet de saber quin contingut funciona bé us pot ajudar a millorar la interacció dels usuaris. De la mateixa manera que els restaurants actualitzen periòdicament els menús per retirar els plats poc populars i mantenir els que es venen bé, podeu avaluar els patrons del trànsit per veure amb quin contingut interaccionen més els usuaris i quin tendeix a ignorar-se o a convertir-se en punt de sortida.

Contingut d'aquest article:

Per a anunciants i editors

Si veneu publicitat en funció del volum de trànsit, la interacció resulta especialment important. Com més usuaris sigueu capaços d'atreure i més estona interaccionin amb el contingut que publica anuncis, més ingressos podreu generar.

En aquest cas, pot ser que no tingueu cap pàgina o pantalla concreta com a objectiu, sinó una col·lecció de pàgines o de pantalles en què espereu veure un cert nivell de trànsit. Per exemple, si allotgeu contingut de notícies, pot ser que us interessi crear diferents embuts de conversió com a contenidors de les pàgines de política, d'esports i d'oci, i llavors comparar els volums relatius de trànsit en cada embut de conversió i el nivell d'interacció. Si la secció d'esports rep moltes visites durant les eliminatòries però la secció de política en rep poques durant les èpoques electorals, pot ser que us interessi saber si feu servir alguna estratègia de disseny o de contingut a la secció d'esports que també es pugui aplicar a la secció de política.

Per a llocs de comerç electrònic

Per a un lloc web de comerç electrònic, l'objectiu del qual és vendre productes, el temps a la pàgina pot ser una qüestió secundària en comparació amb tenir una pàgina que dirigeixi eficaçment els usuaris a la pàgina del carretó de la compra i de pagament. Podeu definir embuts de conversió en què el carretó de la compra o la pàgina de pagament siguin l'objectiu i les pàgines de productes intermèdies siguin els passos d'embut i, aleshores, observar si unes pàgines de producte funcionen més bé que d'altres. S'observa de manera constant un trànsit més elevat en unes pàgines que en d'altres? Hi ha pàgines que dirigeixen trànsit al carretó de la compra millor que d'altres? Hi ha productes que siguin millors que d'altres o hi ha alguna variació en el disseny de la pàgina que pugui explicar la diferència en els volums de trànsit? Les pàgines que tenen més bon rendiment ofereixen més informació sobre els seus productes, inclouen més comentaris dels clients o més opcions de visualització dels productes abans d'afegir-los al carretó de la compra?