Search Ads 360:n Hankinta-raportit

Voit analysoida Search Ads 360 ‑dataa Analytics-raporttien avulla.
Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google Marketing Platformiin kuuluvassa Google Analytics 360:ssä.
Lue lisää Google Marketing Platformista

Hankinta > Search Ads 360 ‑raportit

Kun Search Ads 360:n raportoinnin integrointi on valmis, uusia Search Ads 360 ‑raportteja näkyy kaikkien niiden profiilien Google Marketing Platform > Hankinta ‑osiossa, joilla on linkitetyn Google Analytics 360 ‑verkko-omaisuutesi Search Ads 360 ‑datan käyttöoikeudet.

Search Ads 360 ‑raportit tukevat alkuperäisiä Search Ads 360 ‑ulottuvuuksia (eli SA360-ulottuvuuksia), ja niitä voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

• Mainostajat: Seuraa yksittäisten Search Ads 360 ‑mainostajien kehitystä.
  • Hakukoneen tilit: Arvioi kehitystäsi kullakin Search Ads 360 ‑hakukoneen tilillä.
  • Kampanjat: Analysoi kunkin Search Ads 360 ‑kampanjasi aikaansaamaa sivuston käyttöaktiivisuutta ja niiden tuottamia konversioita.
  • Mainosryhmät: Selvitä, kuinka hyvin Search Ads 360 ‑mainosryhmäsi täyttävät tavoitteesi.
  • Avainsanat: Voit saada paremman käsityksen Search Ads 360 ‑tilisi kunkin avainsanan tehokkuudesta.

Raporteissa näytetään oletuksena Yhteenveto-ryhmän mittarit Hankinnat-, Käyttäytyminen- ja Konversiot-sarakkeisiin jaoteltuna.

Search Ads 360 ‑raportit oletusarvoisilla mittareilla

Avaa Klikkaukset-ryhmä, niin näet Search Ads 360 ‑kohtaiset tiedot.

Search Ads 360 ‑raportit Klikkaukset-mittareilla

Tietoja datasta

Search Ads 360 ‑raporttien klikkaukset ovat peräisin Google Adsista sekä kaikista Search Ads 360:n kanssa käyttämistäsi tuetuista hakukoneista, kuten Bingista ja Yahoo! Japanista. Jos päätät jakaa Search Ads 360 ‑kustannusdatan, näet kootun kustannusdatan kunkin Search Ads 360 ‑raportin Klikkaukset-välilehdellä.

Liikenteen lähde / tulotapa ‑tiedot Kaikki liikenne ‑raporteissa osoittavat Search Ads 360:n hallinnoimien maksullisten hakumainosten käynnistämien istuntojen määrän. Liikenteen lähde määräytyy Search Ads 360 ‑hakukonetyypin mukaan seuraavasti:

Search Ads 360 ‑hakukonetyyppi Liikenteen lähde Tulotapa
Google Ads google cpc
Microsoft bing cpc
Yahoo! Japan yahoo.jp cpc
Baidu baidu cpc
Ostosvertailusivustot ostosvertailusivustot cpc

Jos olet linkittänyt Google Ads- ja Analytics-tilisi, Google Ads ‑kampanjoiden liikenteen lähdettä ja tulotapaa koskevat tiedot näytetään sen mukaan, kuinka olet määrittänyt linkityksen. Niitä ei siis näytetä Search Ads 360 ‑integrointia koskevien sääntöjen mukaan.

SA360-ulottuvuudet ovat käytettävissä Hankinnat > Kaikki liikenne ‑raporteissa toissijaisina ulottuvuuksina:

SA360-ulottuvuudet ovat käytettävissä raporttien toissijaisina ulottuvuuksina

SA360-ulottuvuudet ovat käytettävissä myös silloin, kun luot tai muokkaat segmenttejä:

SA360-ulottuvuudet ovat käytettävissä segmenttien rakennustyökalussa

Huomioitavaa: Valuuttamuunnokset Google Marketing Platformin mainontatuotteiden ja Analyticsin integraatioissa

Jos Analytics-näkymässäsi käytetään eri valuuttaa kuin Display & Video 360- tai Search Ads 360 ‑tileilläsi, Analytics muuttaa automaattisesti Display & Video 360‑ tai Search Ads 360 ‑kustannustiedot Analyticsissa käytettävään valuuttaan sen kurssin mukaisesti, joka on voimassa raportointijakson puolivälissä. Jos olet esimerkiksi valinnut jaksoksi 5.–19.1., Analytics käyttää tammikuun 12. päivän valuuttakurssia.

Display & Video 360 ‑kustannusdataa käytetään näissä Analytics-mittareissa: DV360: Hinta, DV360: Tehostettu klikkauskohtainen hinta, DV360: Todellinen tuhannen näyttökerran hinta, DV360: Todellinen hankintakohtainen hinta ja DV360: Mainostuotto.

Search Ads 360 ‑kustannusdataa käytetään näissä Analytics-mittareissa: SA360: Hinta, SA360: Klikkauskohtainen hinta, SA360: Klikkauskohtainen tulo ja SA360: Mainostuotto.

Aiheeseen liittyviä resursseja