Anskaffelsesrapporter i Search Ads 360

Analyser dine Search Ads 360-data ved hjælp af Analytics-rapporter.
Denne funktion er kun tilgængelig i Google Analytics 360, som er en del af Google Marketing Platform.
Få flere oplysninger om Google Marketing Platform.

Anskaffelse > Search Ads 360-rapporter

Når Search Ads-rapporteringsintegrationen er fuldført, kan du se et nyt sæt Search Ads 360-rapporter i sektionen Google Marketing Platform > Anskaffelse for alle profiler med adgang til Search Ads 360-data på din linkede Google Analytics 360-ejendom.

Search Ads 360-rapporterne understøtter indbyggede Search Ads 360- eller "SA360"-dimensioner og giver følgende muligheder:

• Annoncører: Overvåg effektiviteten for individuelle Search Ads 360-annoncører.
  • Søgemaskinekonti: Få adgang til effektivitetsdata for hver af dine Search Ads 360-søgemaskinekonti.
  • Kampagner: Analysér, hvor effektive hver af dine Search Ads 360-kampagner er med hensyn til at skabe websiteengagement og øge antallet af konverteringer.
  • Annoncegrupper: Se, i hvor høj grad dine Search Ads 360-annoncegrupper lever op til dine forventninger.
  • Søgeord: Få indsigt i effektiviteten for hvert enkelt søgeord på din Search Ads 360-konto.

I rapporterne kan du som standard se metric-grupperne Anskaffelser, Adfærd og Konverteringer under Oversigt.

Search Ads 360-rapporter, standardmetrics

Åbn gruppen Antal klik for at se en samling af Search Ads 360-specifikke metrics.

Search Ads 360-rapporter, metrics for antal klik

Om disse data

Search Ads 360-rapporterne omfatter klik fra Google Ads og alle understøttede søgemaskiner, som du bruger med Search Ads 360, f.eks. Bing og Yahoo! Japan. Hvis du vælger at dele Search Ads 360-omkostningsdata, kan du se samlede omkostninger på fanen Antal klik i hver Search Ads 360-rapport.

Oplysningerne under Kilde/Medium (kampagnesporing) i rapporterne Al trafik afspejler sessioner, der er indledt via betalte søgeannoncer, som administreres af Search Ads 360. Kilden tildeles ud fra Search Ads 360-søgemaskinetype:

Search Ads 360-søgemaskinetype Kilde Medium
Google Ads google cpc
Microsoft Bing cpc
Yahoo! Japan yahoo.jp cpc
Baidu baidu cpc
Produktsammenligning comparison_shopping cpc

Hvis du har linket din Google Ads-konto og din Analytics-konto, er det konfigurationen af dette link og altså ikke Search Ads 360-integrationsreglerne, der er afgørende for, hvordan oplysningerne under Kilde/Medium (kampagnesporing) for Google Ads-kampagner vises.

SA360-dimensioner er tilgængelige som sekundære dimensioner i rapporten Anskaffelser > Al trafik:

SA360-dimensioner er tilgængelige som sekundære dimensioner i rapporter

SA360-dimensioner er også tilgængelige, når du opretter eller redigerer segmenter:

SA360-dimensioner er tilgængelige i værktøjet til segmentoprettelse

Bemærk! Valutaomregning i annonceringsprodukter i Google Marketing Platform – Analytics-integrationer

Hvis der bruges en anden valuta i din Analytics-visning end på din Display & Video 360- eller Search Ads 360-konto, omregner Analytics automatisk de respektive omkostningsdata til Analytics-valutaen ved brug af vekselkursen ved midtpunktet i datointervallet for rapportering. Hvis du f.eks. har valgt datointervallet fra den 5. til den 19. januar, bruger Analytics vekselkursen fra den 12. januar.

Display & Video 360-omkostningsdata bruges i følgende Analytics-metrics: DV360-pris, ECPC for DV360, eCPM for DV360, eCPA for DV360 og DV360-ROAS.

Search Ads 360-omkostningsdata bruges i følgende Analytics-metrics: SA360-pris, SA360-CPC, SA360-RPC og SA360-ROAS.