Om integreringen av Search Ads 360

Vis Search Ads 360-dataene dine i Analytics.
Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Google Analytics 360, som er en del av Google Marketing Platform.
Finn ut mer om Google Marketing Platform.

Ved å integrere Search Ads 360-rapportering kan Analytics 360-kunder se og analysere Search Ads 360-data i Analytics 360. Når integreringen er fullført, ser du nye Search Ads 360-rapporter i Brukeranskaffelse-delen i Analytics 360. Disse rapportene inneholder Anskaffelse-atferd-konvertering-verdiene (ABC) for Analytics 360 i tillegg til Search Ads 360-dimensjoner, samt klikkdata importert fra Search Ads 360.

Krav

Hvis du ønsker å bruke integrering av Search Ads 360-rapportering, må du

• være Analytics 360-kunde og være bundet av den siste versjonen av Analytics 360-kontrakten, som innbefatter kravene i retningslinjene for annonseringsfunksjoner i Google Analytics
  • være Search Ads 360-annonsør
  • være bundet av e-postavtalen der det spesifiseres hvilke ID-er for Search Ads 360-annonsører og hvilke Analytics 360-områder du ønsker å tilknytte – administratoren for Analytics 360-kontoen din skal bekrefte vilkårene og behandle e-postavtalen
  • slå på Conversion API (også kjent som automatisk merking) i Search Ads 360-kontoen din (kontoadministratoren gjør dette for deg) – når Conversion API slås på, legges gclid og gclsrc til i nettadressene for landingssidene dine, og dermed kan Search Ads 360-trafikken din spores i Analytics

Merk: Når kampanjer er tagget med gclid eller gclsrc, ignoreres UTM-parametere.