Over de integratie van Search Ads 360

Uw Search Ads 360-gegevens bekijken in Analytics.
Deze functie is alleen beschikbaar in Google Analytics 360, een onderdeel van Google Marketing Platform.
Meer informatie over Google Marketing Platform.

Met de integratie van Search Ads 360-rapportage kunnen Analytics 360-klanten Search Ads 360-gegevens weergeven en analyseren in Analytics 360. Nadat de integratie is voltooid, ziet u een nieuwe set speciale Search Ads 360-rapporten in het gedeelte Acquisitie van Analytics 360. In deze rapporten worden de statistieken over acquisitie, gedrag en conversies van Analytics 360 weergegeven samen met Search Ads 360-dimensies, evenals uit Search Ads 360 geïmporteerde gegevens over klikken.

Vereisten

Als u gebruik wilt maken van de integratie van Search Ads 360-rapportage, gelden de volgende voorwaarden:

• U bent Analytics 360-klant en een partij in de nieuwste versie van het Analytics 360-contract, dat de beleidsvereisten voor Google Analytics-advertentiefuncties bevat.
  • U bent een Search Ads 360-adverteerder.
  • U bent een partij in de e-mailovereenkomst waarin wordt aangegeven welke Search Ads 360-adverteerders-ID's en welke Analytics 360-property's u wilt koppelen. Uw Analytics 360-accountbeheerder bevestigt de voorwaarden en verwerkt de e-mailovereenkomst.
  • Schakel in uw Search Ads 360-account de Conversion API (ook wel autotagging genoemd) in. (Uw accountmanager doet dit voor u.) Als u de Conversion API inschakelt, worden gclid en gclsrc aan de URL's van uw bestemmingspagina toegevoegd, zodat Analytics uw Search Ads 360-verkeer kan bijhouden.

Opmerking: Wanneer campagnes zijn getagd met gclid of gclsrc, worden UTM-parameters genegeerd.