Konfigurer integrering med Google Ad Manager

Det er enkelt å komme i gang.

Om Google Ad Manager

Med Google Ad Manager – en funksjonsrik og vertsbasert plattform for annonselevering – blir det enklere for deg å administrere annonsene dine, enten du leverer annonser til nettsteder, nettsider på mobil, mobilapper, spill eller kombinasjoner av disse. Før du integrerer Google Ad Manager med Analytics (GA), anbefaler vi at du leser artikkelen om integrering med Google Ad Manager.

Sjekkliste før du går i gang

Du kan se Google Ad Manager-rapporter i Analytics hvis kriteriene nedenfor er oppfylt:
  1. Du har en Analytics 360-konto.
  2. De fleste taggene på nettstedet ditt er Google Publisher-tagger (GPT).
  3. Velg en bruker som er administrator for både Ad Manager og Analytics 360.

Forbered søkeprosessen

Før du kan fortsette, må du ha følgende:
  1. E-postadressen til en bruker som er administrator for både Google Ad Manager og Analytics 360.
  2. Navnet på administratoren for Analytics 360-kontoen din eller forhandleradministratoren.
  3. Område-ID-en din for Analytics (UA-XXXX-Y).
  4. ID-en(e) til Analytics-rapporteringsvisningen(e) der du vil se Google Ad Manager-rapporter.
  5. Nettverks-ID-en din for Ad Manager.

Registrer deg for integrering

Gjør følgende for å integrere Analytics 360 og Ad Manager:

1. Logg på Analytics 360-kontoen din.
  2. Be om støtte per e-post via brukerstøtten i produktet. Finn ut mer
  3. Under Problemtype velger du Tilknytning til Google Ads Manager, og svarer deretter på spørsmålene.

Når du er godkjent, slår du på innstillingen for deling av Analytics-data under Google Ad Manager > Administrator > Alle nettverksinnstillinger.

Se Google Ad Manager-rapporter

Når du har fullført fremgangsmåten ovenfor, skal du kunne se Google Ad Manager-data i Analytics. Du trenger bare å logge på GA-kontoen din, så finner du rapportene under Atferd > Publisist. Artikkelen om Google Ad Manager-rapporter inneholder definisjoner av beregningene du kommer til å se, og eksempler på de nye rapportene du finner i Analytics.