Konfigurer integrering med Google Ad Manager

Det er enkelt å komme i gang.

Om Google Ad Manager

Med Google Ad Manager – en funksjonsrik og vertsbasert plattform for annonselevering – blir det enklere for deg å administrere annonsene dine, enten du leverer annonser til nettsteder, nettsider på mobil, mobilapper, spill eller kombinasjoner av disse. Før du integrerer Google Ad Manager i Analytics (GA), anbefaler vi at du leser artikkelen om integrering med Google Ad Manager.

MERK: Du kan knytte flere DoubleClick for Publishers-nettverk (DFP) sammen med ett Google Analytics-område.

Sjekkliste før du går i gang

Du kan se Google Ad Manager-rapporter i Analytics hvis kriteriene nedenfor er oppfylt:
  1. Du har en Analytics 360-konto.
  2. Du har en Ad Manager 360-konto.
  3. De fleste taggene på nettstedet ditt er Google Publisher-tagger (GPT).
  4. Velg en bruker som er administrator for både Ad Manager og Analytics 360.

Forbered søkeprosessen

For å kunne fortsette må du være administrator for både Google Ad Manager og Analytics 360, og du må i tillegg ha denne informasjonen tilgjengelig:
  1. det juridiske navnet til Analytics 360-kunden
  2. e-postadressen til Analytics 360-kontoadministratoren din hos Google
  3. navnet på Analytics 360-nettområdet (f.eks. www.example.com)
  4. område-ID-en for Analytics 360 (f.eks. UA-XXXXXX-Y)
  5. ID-en(e) til Analytics-rapporteringsvisningen(e) der du vil se Google Ad Manager-rapporter
  6. Nettverks-ID-en din for Ad Manager.

Registrer deg for integrering

Gjør følgende for å integrere Analytics 360 og Ad Manager:

1. Logg på Analytics 360-kontoen din.
  2. Klikk på ? for å åpne hjelperessursene i produktet.