Google Ad Manager ‑integroinnin määrittäminen

Melkein valmista! Enää muutama vaihe jäljellä.

Tietoja Google Ad Managerista

Google Ad Manager on kattava hostattu mainonta-alusta, joka helpottaa mainosten hallinnointia verkkosivustoilla, mobiiliverkkosivuilla, mobiilisovelluksissa, peleissä tai näiden yhdistelmissä. Ennen kuin integroit Ad Managerin Google Analyticsiin, lue artikkeli Tietoja Google Ad Manager ‑integraatiosta.

HUOM. Yhteen Google Analytics ‑omaisuuteen voidaan linkittää useita DoubleClick for Publishers (DFP) ‑verkostoja.

Muistilista

Google Ad Managerin raporttien katsominen Analyticsissa edellyttää seuraavia asioita:
  1. Sinulla on Analytics 360 ‑tili.
  2. Sinulla on Ad Manager 360 ‑tili.
  3. Suurin osa sivustollasi käytettävistä tageista on Google Publisher ‑tageja (GPT).
  4. Olet valinnut yhden käyttäjän, joka toimii sekä Ad Managerin että Analytics 360:n järjestelmänvalvojana.

Sovelluksen valmisteleminen

Jotta voit jatkaa, sinun on oltava sekä Google Ad Managerin että Analytics 360:n järjestelmänvalvoja. Lisäksi tarvitset
  1. Analytics 360 ‑asiakkaan virallisen nimen
  2. Googlen Analytics 360 ‑asiakkuusvastaavan sähköpostiosoitteen
  3. Analytics 360 ‑verkko-omaisuuden nimen (esim. www.example.com)
  4. Analytics 360 ‑omaisuuden tunnuksen (esim. UA-XXXXXX-Y)
  5. niiden Analytics-näkymien tunnukset, joissa haluat katsoa Google Ad Managerin raportteja
  6. Ad Manager ‑verkoston tunnuksen.

Integraation käyttöönotto

Voit integroida Analytics 360:n Ad Manageriin näin:

1. Kirjaudu Analytics 360 ‑tilillesi.
  2. Klikkaa ? avataksesi tuotteen ohjeen.
  3. Klikkaa Ota yhteyttä ‑kohdasta Tarvitsetko lisäapua?
  4. Klikkaa Muut ongelmat ja valitse Sähköpostituki.
  5. Valitse Ongelman tyyppi ‑kohdasta Google Ad Manager ‑linkitys ja vastaa kysymyksiin.

Kun sinut on hyväksytty, voit ottaa käyttöön Analyticsin datan jakamisasetukset valitsemalla Google Ad Manager > Järjestelmänvalvoja > Kaikki verkoston asetukset.

Google Ad Managerin raporttien katsominen

Kun olet tehnyt yllä luetellut vaiheet, voit katsoa Google Ad Manager ‑dataa Analyticsissa. Voit katsoa raportteja kirjautumalla Google Analytics ‑tilillesi ja valitsemalla Käyttäytyminen > Julkaisija. Google Ad Managerin raportit ‑artikkelissa on käytettävissä olevien tietojen määritelmät ja esimerkkejä uusista Analyticsista löytyvistä raporteista.