Google Ad Manager ‑integraation määrittäminen

Melkein valmista! Enää muutama vaihe jäljellä.

Tietoja Google Ad Managerista

Google Ad Manager on kattava hostattu mainostennäyttöalusta, joka helpottaa verkkosivustoilla, mobiiliverkkosivuilla, mobiilisovelluksissa, peleissä tai näiden yhdistelmissä näytettävien mainosten hallintaa. Ennen kuin integroit Ad Managerin Google Analyticsiin, lue artikkeli Tietoja Google Ad Manager ‑integraatiosta.

Muistilista

Google Ad Managerin raporttien katsominen Analyticsissa edellyttää seuraavia asioita:
  1. Sinulla on Analytics 360 ‑tili.
  2. Suurin osa sivustollasi käytettävistä tageista on Google Publisher ‑tageja (GPT).
  3. Olet valinnut yhden käyttäjän, joka toimii sekä Ad Managerin että Analytics 360:n järjestelmänvalvojana.

Sovelluksen valmisteleminen

Tarvitset
  1. sen käyttäjän sähköpostiosoitteen, joka on sekä Google Ad Managerin että Analytics 360:n järjestelmänvalvoja
  2. Analytics 360 ‑tilin hallinnoijan tai jälleenmyyjähallinnoijan nimen
  3. Analytics-omaisuuden tunnuksen (UA-XXXX-Y)
  4. niiden Analytics-näkymien tunnukset, joissa haluat katsoa Google Ad Managerin raportteja
  5. Ad Manager ‑verkoston tunnuksen.

Integraation käyttöönotto

Voit integroida Analytics 360:n Ad Manageriin näin:

1. Kirjaudu Analytics 360 ‑tilillesi.
  2. Pyydä sähköpostitukea käyttämällä tuotteen sisäisiä ohjeita. Lue lisää
  3. Valitse Ongelman tyyppi ‑kohdasta Google Ad Manager ‑linkitys ja vastaa kysymyksiin.

Kun sinut on hyväksytty, voit ottaa käyttöön Analyticsin datan jakamisasetukset valitsemalla Google Ad Manager > Järjestelmänvalvoja > Kaikki verkoston asetukset.

Google Ad Managerin raporttien katsominen

Kun olet tehnyt edellä mainitut toimet, voit katsoa Google Ad Managerin dataa Analyticsissa. Voit katsoa raportteja kirjautumalla Google Analytics ‑tilillesi ja valitsemalla Käyttäytyminen > Julkaisija. Google Ad Managerin raportit ‑artikkelissa on nähtävissä olevien tietojen määritelmät ja esimerkkejä uusista Analyticsista löytyvistä raporteista.