Configuració de la integració de Google Ad Manager

Poseu-ho tot en marxa seguint uns quants passos ràpids

Sobre Google Ad Manager

Google Ad Manager és una plataforma completa i allotjada de difusió d'anuncis que simplifica la gestió d'anuncis, tant si en publiqueu en llocs web com si ho feu en pàgines web per a mòbils, aplicacions mòbils, jocs o una combinació d'aquests emplaçaments. Abans d'integrar Ad Manager amb Google Analytics (GA), us recomanem que llegiu l'article Sobre la integració de Google Ad Manager.

NOTA: és possible enllaçar diverses xarxes de DoubleClick for Publishers (DFP) a una sola propietat de Google Analytics.

Llista de comprovació preliminar

Per veure informes de Google Ad Manager a Analytics, cal complir els criteris següents:
  1. Cal disposar d'un compte d'Analytics 360.
  2. Cal disposar d'un compte d'Ad Manager 360.
  3. La majoria d'etiquetes del vostre lloc web han de ser etiquetes de Google Publisher (GPT).
  4. Cal seleccionar un usuari que faci d'administrador d'Ad Manager i Analytics 360.

Preparar l'aplicació

Per continuar, heu de ser administrador tant de Google Ad Manager com d'Analytics 360, i necessiteu:
  1. El nom legal del client d'Analytics 360
  2. L'adreça electrònica del gestor del vostre compte d'Analytics 360 a Google
  3. El nom de la propietat web d'Analytics 360, com ara www.example.com
  4. L'identificador de la propietat d'Analytics 360, com ara UA-XXXXXX-Y
  5. els identificadors de les visualitzacions d'Analytics en què vulgueu veure els informes de Google Ad Manager
  6. L'identificador de xarxa d'Ad Manager.

Inscriure's a la integració

Per integrar Analytics 360 amb Ad Manager, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics 360.
  2. Feu clic a ? per obrir l'ajuda del producte.
  3. A Contacteu amb nosaltres, feu clic a Necessiteu més ajuda?
  4. Feu clic a Altres problemes i, a continuació, seleccioneu Assistència per correu electrònic.
  5. A "Tipus de problema", trieu "Enllaçament de Google Ad Manager" i responeu les preguntes.

Un cop aprovat, podreu activar la configuració per compartir dades d'Analytics a Google Ad Manager > Administració > Configuració de totes les xarxes.

Consultar els informes de Google Ad Manager

Un cop hàgiu completat els passos anteriors, podreu veure les dades de Google Ad Manager a Analytics. Només cal que inicieu sessió al vostre compte de GA i trobareu els informes a Comportament > Editor. L'article sobre els informes de Google Ad Manager inclou definicions de les mètriques que hi trobareu i exemples dels nous informes que veureu a Analytics.