Tietoja Google Ad Managerin integroinnista

Lisätietoja Google Ad Managerista ja sen käyttämisestä Google Analyticsin kanssa
Googlelta ei saa vianetsintätukea Google Ad Managerin raportoinnin integrointia varten.

Google Ad Manager on mainostennäyttöalusta, joka helpottaa mainosten hallintaa keskittämällä kaikki liikenteenohjaukseen liittyvät toiminnot samaan paikkaan. Linkittämällä Ad Manager ‑tilisi Analyticsiin saat kokonaiskuvan mainostuloista ja käyttäjien toiminnasta. Tämä voi auttaa sinua parantamaan tuloutusstrategiaasi.

Analyticsin integrointi

Kun olet linkittänyt Ad Manager ‑tilisi Analytics-tiliisi, Ad Managerin tiedot (kuten impressiot, klikkaukset ja tulot) ovat saatavilla Analyticsissa. Julkaisijan raportointiosiossa voit analysoida näitä tietoja sivujesi yhteydessä. Voit myös luoda uudelleenmarkkinointiluetteloita Analyticsissa ja käyttää niitä kampanjoidesi kohdistamiseen Ad Managerissa.

Huom. Analyticsista löytyvien Ad Manager ‑raporttien tiedot ovat arvioita, ja näiden raporttien tarkoitus on auttaa tunnistamaan trendejä. Niitä ei tule käyttää kirjanpidossa tai täsmäytyksessä.

Raportoinnin integrointi

Julkaisijat voivat käyttää Ad Manageria mainosten näyttämiseen ja Google Analyticsia käyttäjien toiminnan tutkimiseen. Kumpikaan järjestelmä ei kuitenkaan tarjoa vinkkejä tai ohjeita näiden kahden osa-alueen yhtymäkohdasta eli siitä, miten käyttäjien toiminta vaikuttaa tuloihin tai miten mainokset vaikuttavat käyttäjien toimintaan. Ad Managerin raportoinnin integroinnin avulla Ad Manager ‑julkaisijat voivat katsella Ad Manager- ja Google Analytics 360 ‑datasta koostuvaa integroitua raporttia Google Analyticsin käyttöliittymässä. Tässä yhdistelmäraportissa näkyvät Google Ad Managerin impressiot, klikkaukset ja tulot eriteltyinä liikenteen lähteen tai tiettyjen sivujen mukaan.

Huomaa, että raporttien integrointia tuetaan tällä hetkellä vain tietokoneverkon ja mobiiliverkon mainosjakauman kanssa.

Uudelleenmarkkinoinnin integrointi

Tämän integroinnin myötä julkaisijat voivat jakaa Google Analyticsin uudelleenmarkkinointiluetteloita Ad Manager ‑verkoston ja kaikkien linkitettyjen tilien (Authorized Buyers, Display & Video 360) kanssa. Kun Google Analytics 360 ja Ad Manager on linkitetty, käyttäjät voivat luoda ja jakaa luetteloita omatoimisesti. Tämä integrointi toteutetaan jakamalla palvelinpuolen yleisösegmenttejä suoraan järjestelmien välillä, eikä se edellytä selainpuolen interaktiota. Integrointia tuetaan sekä Display- että videomainosmuodoissa, samoin kuin mobiilisovelluksissa ja ‑verkossa, ja se edellyttää muutoksia Google Analyticsin seurantakoodiin.

Integroinnin tärkeimmät edut

1. Voit katsoa samasta näkymästä Ad Manager ‑tulot ja ‑impressiot sekä käyttäjien toiminnan ja liikenteen lähteiden tiedot.
  2. Käyttäjät voivat jakaa uudelleenmarkkinointiluetteloja Analytics 360:stä Ad Manager 360:een (kun verkostot on linkitetty). Lisäksi he voivat käyttää Ad Manageria ja linkitettyjä tuotteita (Authorized Buyers, Display & Video 360) näihin segmentteihin liittyvässä kohdistuksessa ja raportoinnissa.
  3. Julkaisijat saavat lisäarvoa Google-ohjelmistotuotteiden käytöstä. Ad Managerin ja Analyticsin yhteiskäyttö on helppo tapa parantaa tuloja.

Vaatimukset

Tietoja Google Ad Managerista

Google Ad Manager on kattava hostattu mainostennäyttöalusta, joka helpottaa verkkosivustoilla, mobiiliverkkosivuilla, mobiilisovelluksissa, peleissä tai näiden yhdistelmissä näytettävien mainosten hallintaa.

Aiheeseen liittyviä resursseja