Sobre la integració de Google Ad Manager

Obtenir informació sobre Google Ad Manager i com es pot utilitzar amb Google Analytics

Google no proporciona assistència per resoldre problemes d'integració dels informes de Google Ad Manager.

Aquesta funció no és compatible amb les propietats d'aplicacions mòbils.

Google Ad Manager és una plataforma de difusió d'anuncis que ajuda a optimitzar la gestió d'anuncis centralitzant totes les necessitats de gestió publicitària. En enllaçar els comptes d'Ad Manager i d'Analytics, podeu disposar d'una visualització unificada dels ingressos publicitaris i del comportament dels usuaris per ajudar-vos a millorar l'estratègia d'obtenció d'ingressos.

Integració d'Analytics

Un cop enllaçats els comptes d'Ad Manager i Analytics, les mètriques d'Ad Manager, com ara impressions, clics i ingressos, estaran disponibles a Analytics. Una secció d'informes per a l'editor us permet analitzar aquestes mètriques en el context de les vostres pàgines. A més, podreu crear llistes de remàrqueting a Analytics i utilitzar-les per orientar les vostres campanyes a Ad Manager.

Nota: els informes d'Ad Manager que s'inclouen a Analytics són aproximats i estan pensats per identificar tendències. És a dir, no és recomanable utilitzar-los per a tasques de comptabilitat ni per a la conciliació financera.

Integració d'informes

Els editors utilitzen Ad Manager per publicar anuncis i Google Analytics per conèixer el comportament dels usuaris. Cap dels dos sistemes proporciona informació sobre la superposició d'ambdues àrees: com el comportament dels usuaris influeix en els ingressos i com els anuncis influeixen en el comportament dels usuaris. La integració d'informes d'Ad Manager permet als editors d'aquesta plataforma veure informes integrats entre Ad Manager i Google Analytics 360 a la interfície d'usuari de Google Analytics. Es tracta d'un informe combinat que mostra les impressions, els clics o els ingressos d'Ad Manager desglossats per origen del trànsit o per pàgines específiques.

Tingueu en compte que en aquests moments la integració d'informes només és compatible amb inventaris d'escriptori i de web per a mòbils.

Integració de remàrqueting

Permet als editors compartir llistes de remàrqueting de Google Analytics amb una xarxa d'Ad Manager i tots els comptes enllaçats (Authorized Buyers, Display & Video 360). Un cop creat l'enllaç entre Google Analytics 360 i Ad Manager, els usuaris poden crear i compartir llistes en autoservei. Aquesta integració consisteix a compartir segments d'audiència directament entre sistemes per la banda del servidor, sense necessitat de passar per cap interacció per la banda del navegador. La integració és compatible amb els formats d'anunci de vídeo i de display, tant per a aplicacions mòbils com per a web, i per fer-la servir cal fer canvis al codi de seguiment de GA.

Avantatges principals de la integració

1. Ofereix una sola visualització que combina els ingressos i les impressions d'Ad Manager amb el comportament dels usuaris i informació sobre les fonts del trànsit.
  2. Els usuaris finals poden compartir llistes de remàrqueting des d'Analytics 360 amb Ad Manager (després d'enllaçar les xarxes) i utilitzar Ad Manager i productes enllaçats (Authorized Buyers, Display & Video 360) per orientar i generar informes sobre aquests segments.
  3. Augmenta el valor d'utilitzar la pila de Google per als editors: si utilitzeu Ad Manager i Analytics, disposareu d'una manera senzilla d'augmentar els vostres ingressos.

Requisits previs

Sobre Google Ad Manager

Google Ad Manager és una completa plataforma allotjada de publicació d'anuncis allotjada que simplifica la gestió dels anuncis, tant si publiqueu en llocs web com si ho feu en pàgines web per a mòbils, aplicacions mòbils, jocs o una combinació d'aquests emplaçaments.