Referanse for feilmeldinger ved dataimportering

Forslag til løsninger på bestemte feilmeldinger

Ikke mist motet dersom du ser en feilmelding ved opplasting. Slike situasjoner oppstår som regel når det oppdages uventede data i opplastingsfilen under dataimportering. I følgende tabell har vi ført opp feilmeldingene du kan komme til å se, samt forslag til løsninger på disse problemene.

I meldingene nedenfor representerer X, Y og Z plassholdere som blir erstattet med reelle verdier ved kjøring.

Hvis den foreslåtte løsningen er å «redigere filen», kan dette bety enten at du må redigere opplastningsfilen, eller generere den på nytt på en måte som luker vekk feilen.

Melding Betydning Løsning
Fant ikke API-parameteren X. Du har forsøkt å laste opp data via Management API, men det mangler en obligatorisk parameter. Legg til den manglende parameteren i koden.
Minst én av følgende overskrifter skal brukes: X. Det mangler en obligatorisk overskrift i opplastingsfilen. Les gjennom detaljene for datasettet for den aktuelle datatypen du importerer, og påse at opplastingsfilen samsvarer med det obligatoriske skjemaet.
Du har ikke tilgang til kolonnen X. Du har ikke tillatelsene som kreves for området som er valgt. Sørg for at du har redigeringstilgang til området du laster opp data til.
Kolonneoverskriften X mangler. Opplastingsfilen mangler kolonneoverskriften som er angitt. Legg til overskriften ved å endre filen.
Kolonneoverskriften X er ikke tillatt. Angitt kolonneoverskrift er ment for data som ikke kan importeres til Google Analytics. Gjennomgå de tilgjengelige dimensjonene og beregningene for importeringstypen du har valgt.
Kolonneoverskrifter mangler for inndatafilen. Opplastingsfilen mangler kolonneoverskrifter. Legg til de aktuelle overskriftene ved å endre filen. Les gjennom Formatering av opplastingsfiler.
Finner ikke egendefinert datakilde for UID X. Fant ikke ID-en for datasettet som skal brukes i denne importeringen (kalles også for ID for egendefinert datakilde). Få bekreftet at ID-en for datasettet er korrekt for denne opplastingen. Du kan finne ut mer om dette i Oppretting av datasett.
Det er ikke tillatt å slette opplastinger for import av tilbakebetalinger. Du kan ikke slette opplastingsfiler som inneholder refusjonsdata. Les mer om Refusjonsdata.
Duplisert kolonneoverskrift: X Opplastingsfilen inneholder en duplisert kolonneoverskrift. De enkelte dimensjons- og beregningsnavnene kan bare være registrert én gang per opplastingsfil. Fjern eller endre duplikatoverskriften ved å redigere filen.
Tom kolonneoverskrift i kolonne nummer X. Det mangler en kolonneoverskrift i opplastingsfilen. Legg til overskriften ved å endre filen.
Maksimumslengden for linjen er overskredet (X). Ett eller flere felt eller rader i opplastingsfilen overskrider den øvre grensen for felt- eller linjelengde.

Reduser datamengden du laster opp.

I Analytics.js-feltreferansen kan du se de bestemte grensene for feltlengde.

Filen inneholder X kolonner. Maksimalt antall kolonner er Y. Opplastingsfilen inneholder for mange kolonner. Reduser antallet dimensjoner eller beregninger du skal laste opp.
Fant ikke overskriften X i skjemaet for dataimport. Opplastingsfilen inneholder en overskrift som ikke er definert i skjemaet for datasettet. Alle kolonner i opplastingsfilen må inneholde en overskrift som samsvarer med én av dimensjonene eller beregningene som er definert i skjemaet. Legg til overskriften ved å endre filen. Finn ut hvordan du skaffer deg skjemaet for datasett.
Utilstrekkelige tillatelser. Du har ikke tillatelse til å laste opp data til dette området. Du må ha redigeringstilgangområdenivå for å kunne importere data til Analytics.
Ugyldig CSV-format i rad X. Opplastingsfilen har formateringsproblemer. Her er noen mulige problemer:
  • manglende kommaer
  • for mange kommaer
  • gal bruk av anførselstegn
  • manglende anførselstegn
Se etter formateringsfeil i den angitte raden, og rediger filen om nødvendig. Legg merke til at filen du henvises til i feilmeldingen, ikke nødvendigvis er raden der feilen faktisk ligger – feilen ligger kanskje et par rader ovenfor.
Ugyldig format på konto-ID-en: X. Konto-ID-en har feil format. Konto-ID-er for Analytics må være i formatet UA-XXXXXX-X. Endre koden din, og sørg for at konto-ID-en har rett format.
Ugyldige celledata, «X», i rad Y i kolonne Z, er ugyldige. Tillatt datoformat er ÅÅÅÅMMDD (f.eks. 20131217). Dataene i den angitte plasseringen i opplastingsfilen inneholder et ugyldig datoformat. Datoer skal gjengis i formatet ÅÅÅÅMMDD. Korriger datoformatet ved å endre filen.
Celledataene «X» i rad Y i kolonne Z er ugyldige. Forventet datatype: (type). Dataene i den angitte plasseringen i opplastingsfilen er av feil type. Det forventes for eksempel at kolonnen skal inneholde numeriske data, mens filen inneholder en strengverdi der. Endre celledataene til rett type data.
Celledataene «X» i rad Y i kolonne Z er ugyldige. Året må være større enn eller lik 2005. Dataene i den angitte plasseringen i opplastingsfilen inneholder et ugyldig år. Du kan ikke laste opp data fra tiden før 2005. Fjern alle rader med data som er eldre enn fra 2005.
Klientdataene er ugyldige: X. Opplastingsfilen inneholder data som ikke kan behandles. Korriger dataene ved å redigere opplastingsfilen.
Ugyldig(e) kolonneoverskriftsnavn i opplastede data: X Opplastingsfilen inneholder ugyldige navn på kolonneoverskrifter. Har det sneket seg inn en skrivefeil? Navn på kolonneoverskrifter må være gyldige dimensjons- eller beregningsnavn i formatet ga:name. Sørg for at kolonneoverskriftene samsvarer med skjemaet for datasettet.
Ugyldig ID-format for egendefinert datakilde-ID: X. Feilmelding for ugyldig ID-format i den egendefinerte datakilden. Rediger koden slik at ID-en for den tilpassede datakilden er korrekt formatert. Finn ut mer om tilpassede datakilder.
Ugyldig format på område-ID-en: X. Område-ID-en har feil format. Område-ID-er for Google Analytics må være i formatet UA-XXXXXX-X Endre koden, slik at område-ID-en er korrekt formatert.
Det oppsto flere feil: Liste over flere feil.
Fant ikke område-ID-en X (evt. er ikke området tilgjengelig). Det er angitt feil område-ID for denne opplastingen, eller du har ikke tillatelse til å laste opp data til dette området. Sørg for at du har redigeringstilgang til området du laster opp data til.
Område-ID-en samsvarer ikke med konto-ID-en. Område-ID: X, konto-ID: Y. Du forsøkte å importere data til et område som ikke hører til den angitte kontoen. Rediger koden slik at område-ID-en og konto-ID-en er korrekte.
Kvoten er overskredet. Du har overskredet kvoten for dataimportering. Se gjennom artikkelen Begrensninger ved dataimportering.
Rad X inneholder bare Y av Z forventede kolonner. Det mangler minst én datakolonne i den aktuelle raden. Legg til manglende datakolonner ved å redigere de aktuelle radene i opplastingsfilen.
Rad X, kolonne Y: ugyldige data. De eneste kostnadsdataene som kan lastes opp med «google» som kilde (dvs. ga:source = google), er organiske kostnadsdata (dvs. ga:medium = organic). Du har forsøkt å laste opp kostnadsdata ved hjelp av «google» i kildedimensjonen, men mediumsdimensjonen er ikke organisk. Endre ga:medium-dimensjonen til organisk for alle radene der ga:source-dimensjonen er «google».
Rad X, kolonne Y: det mangler en påkrevd verdi for overskriften Z. Opplastingsfilen mangler obligatoriske data på angitt plassering. Legg til de manglende dataene ved å redigere filen.
Rad X: Det finnes ugyldige tegn i filen. Bare UTF-8-kodede tegn støttes. Opplastingsfilen inneholder ugyldige tegn. Ved dataimportering er det en forutsetning at filer skal være gjort om til UTF-8-kode. Endre kodingen i opplastingsfilen til UTF-8.
Rad X: Minst én verdi må angis for følgende overskrifter: Y. Det mangler en obligatorisk datadimensjon eller -beregning i opplastingsfilen. Les gjennom detaljene for datasettet for den aktuelle datatypen du importerer, og påse at dataene dine inneholder eventuelle obligatoriske verdier.
Rad X er ugyldig for tilbakebetalingsimport. Raden må inneholde ga:transactionId. ga:transactionRevenue er valgfritt. Hvis ga:productSku er angitt, må ga:quantityRefunded være angitt. ga:productPrice kan angis valgfritt, men bare med ga:productSku. Opplastingsfilen inneholder ukorrekte data for importering av refusjonsdata. Rediger de opplastede dataene slik at de overholder skjemakravene for refusjonsdata.
Det har oppstått en midlertidig feil. Prøv på nytt senere. Det oppsto en midlertidig tjenerfeil. Vent noen minutter, og prøv på nytt.
Det har oppstått en intern feil. Det har oppstått en tjenerfeil. Det skjer riktignok sjelden, men tilkoblingsproblemer eller feil konfigurasjon av tjeneren kan blokkere tilgangen til tjenesten. Det er svært trolig at dette løses raskt. Hvis feilen vedvarer, kan du sende oss en tilbakemelding.
Nettadresser for opplastingsforespørsler skal begynne med https://www.googleapis.com/upload/analytics/... Opplastingsforespørselen mangler korrekt nettadresse. Legg til rett nettadresse i koden din. Finn ut mer om dette i artikkelen Uploads: uploadData (bare på engelsk) i utviklerveiledningen for Analytics.
Nettområdet er ikke aktivt for konto-ID X, områdenummer Y. I opplastingsforespørselen din er det angitt et nettområde som ikke er tilkoblet den aktuelle kontoen. Endre forespørselen, slik at både område-ID-en og konto-ID-en er korrekt.