Denna artikel handlar om Universal Analytics-egendomar som upphör att bearbeta data den 1 juli 2023 (1 oktober 2023 för Analytics 360-egendomar). Börja använda en Google Analytics 4-egendom om du inte redan har gjort det.

Lägg till en sekundär dimension i en rapport

Secondary-dimension picker; browse, or enter dimension name.
Väljare för sekundär dimension.

Så här lägger du till en sekundär dimension i en tabell:

1. Under listan med primära dimensioner klickar du på Sekundär dimension.
  2. Bläddra igenom listan med dimensioner eller skriv in hela eller delar av namnet på dimensionen i sökrutan.
  3. Klicka på dimensionens namn.

Läs om dimensioner och hur de visas i tabeller.