[UA] Usuaris actius

Vegeu el nombre d'usuaris actius del vostre lloc web o aplicació
Aquest article és sobre com podeu fer un seguiment del nombre d'usuaris actius al vostre lloc web o aplicació a Universal Analytics. Per obtenir informació sobre com podeu fer un seguiment de la manera com els usuaris arriben al vostre lloc web o aplicació a Google Analytics 4, aneu a [GA4] Informe d'adquisició d'usuaris.
Contingut d'aquest article:

Veure dades d'usuaris actius

Per obrir l'informe d'usuaris actius:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Navegueu fins a la visualització que us interessi.
  3. Obriu Informes.
  4. Seleccioneu Públic > Usuaris actius.

Les dades de l'informe Usuaris actius estan disponibles en tots els comptes d'Analytics i no requereixen cap canvi al codi de seguiment.

Mètriques

L'informe Usuaris actius permet consultar les mètriques següents:

• Usuaris actius durant 1 dia
  • Usuaris actius durant 7 dies
  • Usuaris actius durant 14 dies
  • Usuaris actius durant 28 dies

Com es calculen els valors de les mètriques en funció de l'interval de dates

Els valors de les mètriques de l'informe es calculen en relació amb el darrer dia de l'interval de dates que utilitzeu. Per exemple, si feu servir un interval de dates de l'1 al 28 de gener:

• Usuaris actius durant 1 dia: mostra el nombre d'usuaris únics que han iniciat alguna sessió al vostre lloc web o a la vostra aplicació el 28 de gener (el darrer dia de l'interval de dates).
  • Usuaris actius durant 7 dies: mostra el nombre d'usuaris únics que han iniciat alguna sessió al vostre lloc web o a la vostra aplicació entre el 22 i el 28 de gener (els 7 darrers dies de l'interval de dates).
  • Usuaris actius durant 14 dies: mostra el nombre d'usuaris únics que han iniciat alguna sessió al vostre lloc web o a la vostra aplicació entre el 15 i el 28 de gener (els 14 darrers dies de l'interval de dates).
  • Usuaris actius durant 28 dies: mostra el nombre d'usuaris únics que han iniciat alguna sessió al vostre lloc web o a la vostra aplicació entre l'1 i el 28 de gener (els 28 darrers dies de l'interval de dates).

Mostrar les dades

De manera predeterminada, la mètrica que es representa al gràfic és Usuaris actius durant 1 dia. La resta de mètriques es mostren als quadres de resum que hi ha a sota del gràfic.

Gràfic de línies de la mètrica Usuaris actius durant 1 dia

Si us interessa veure alguna altra mètrica, seleccioneu-la…

Opcions per seleccionar altres mètriques al gràfic

…perquè es representi al gràfic:

Gràfic de línies de les mètriques Usuaris actius durant 1 dia i Usuaris actius durant 7 dies

A mesura que afegiu altres mètriques, veureu com canvien les línies del gràfic i com l'escala de l'eix Y també canvia per adaptar-se als valors nous.

Què vol dir tot plegat

Com a qualsevol altra empresa, us interessa fer un seguiment del nivell d'interès dels usuaris.

Si aquest interès correspon a les vostres expectatives, vol dir que heu trobat el punt òptim.

Si, per contra, és inferior al que esperàveu, us recomanem que reviseu les estratègies de màrqueting per determinar si esteu orientant les campanyes als públics adequats i si els anuncis guanyen les subhastes. També podeu esbrinar si se us està fent mala premsa o si algun contingut social afecta el trànsit que rebeu. Encara que el màrqueting i el ressò que feu a les xarxes socials siguin eficaços, és possible que el disseny del vostre lloc o de la vostra aplicació presenti impediments tècnics per als usuaris.

El fet que tingueu molts usuaris actius durant 1 dia però molts menys durant terminis més llargs us pot alertar d'algunes qüestions, com ara que hi ha problemes amb un nou llançament o que l'entusiasme inicial no es tradueix en un compromís a llarg termini. Per exemple, pot ser que molts usuaris baixin una aplicació però s'adonin que realment no satisfà les seves necessitats o que no els interessa.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!