Casos d'ús i anàlisi de Display & Video 360

Aprofiteu al màxim la integració dels informes de Display & Video 360.
Aquesta funció només està disponible a Google Analytics 360, que forma part de Google Marketing Platform.
Obteniu més informació sobre Google Marketing Platform.

Descobriu com podeu utilitzar la integració dels informes de Display & Video 360 amb Analytics 360 per analitzar el rendiment de les vostres campanyes de Display & Video 360 i millorar-lo.

Contingut d'aquest article:

Utilitzar les mètriques d'interacció d'Analytics per optimitzar les campanyes de Display & Video 360

Als informes Adquisició > Google Marketing Platform > Display & Video 360, utilitzeu el grup de mètriques predeterminat Ús del lloc de la pestanya Explorador per veure les mètriques d'interacció d'Analytics (per exemple, Pàgines/sessió i Durada mitjana de la sessió) juntament amb les dimensions de Display & Video 360.

Optimitzar les ofertes i els pressupostos de Display & Video 360

Per saber quines línies de comanda o ordres d'inserció de Display & Video 360 generen més interaccions (per exemple, un percentatge de rebots inferior, una durada mitjana de la sessió més llarga o més pàgines/sessió), obriu els informes Línies de comanda i Ordres d'inserció.

Us recomanem que establiu ofertes més elevades o augmenteu el pressupost a Display & Video 360 per a aquelles campanyes que generin més interaccions. Aquest és el mètode més eficaç quan les conversions optimitzades no us serveixen, ja sigui perquè la vostra campanya nova no té conversions o perquè la campanya que analitzeu és de marca.

Optimitzar la segmentació per a llocs web i intercanvis de Display & Video 360

Compareu les interaccions amb el lloc web que generen tots els intercanvis amb les que generen tots els llocs consultant els informes Intercanvi i Llocs. Identifiqueu qualsevol intercanvi o lloc que generi un gran volum de sessions postclic o postimpressió, però poques interaccions amb el lloc. Excloeu o reduïu els pressupostos o les ofertes a Display & Video 360 per als llocs i els intercanvis que tinguin un rendiment baix.

Optimitzar les creativitats de Display & Video 360

Feu servir l'informe Creativitats per comparar les interaccions amb el lloc que han generat totes les creativitats. Utilitzeu més aquelles creativitats que generin un major nombre d'interaccions amb el lloc o creeu-ne variants per optimitzar les creativitats de Display & Video 360.

Analitzar l'impacte del trànsit postimpressió de Display & Video 360

Recordeu que les sessions Postimpressió són aquelles en què el visitant ha vist una impressió d'una campanya de Display & Video 360 abans d'accedir al vostre lloc web.

Comprovar si les impressions d'anunci influeixen en el comportament dels usuaris al lloc web

Feu servir els informes Adquisició > Google Marketing Platform > Display & Video 360 per comparar les interaccions al lloc web de les sessions postimpressió amb les sessions postclic o amb el trànsit general. D'aquesta manera, sabreu si les impressions d'anunci influeixen en el comportament dels usuaris que arriben al vostre lloc web després d'haver vist un anunci de Display & Video 360.

Per exemple, a la captura de pantalla següent de l'informe d'anunciants, podeu veure que les sessions postimpressió tenen una durada mitjana de la sessió de 6:08 minuts. Compareu aquesta mètrica de les sessions postimpressió amb Durada mitjana de la sessió de tot el trànsit (a la primera fila de la taula de dades de l'informe Adquisició > Tot el trànsit > Font/mitjà) per comprovar si les impressions de Display & Video 360 atreuen més visitants interessats.

De la mateixa manera, podeu comparar altres mètriques, com ara el percentatge de rebots, i obtenir informació més detallada consultant campanyes concretes.

Avg. Session Duration for view through and click through

Segmentar el trànsit postimpressió de Display & Video 360 per realitzar una anàlisi més detallada

Aquesta integració permet utilitzar les dimensions de Display & Video 360 per crear segments personalitzats. Podeu crear segments per aïllar dades de trànsit de Display & Video 360 específiques a fi de realitzar una anàlisi més detallada.

Per exemple, podeu utilitzar el Creador de segments per crear un segment per a totes les sessions postimpressió de Display & Video 360 d'un anunciant concret, com ara GStore. Aneu a Avançat > Condicions, creeu les dues condicions següents i uniu-les amb un operador AND:

• Anunciant de DV360 (model de CM) conté GStore
  • Tipus d'atribució de CM (model de CM) conté Postimpressió

A l'hora de crear aquest segment, utilitzeu la captura de pantalla següent com a referència.

Create a view through segment

Un cop hàgiu segmentat les sessions postimpressió, podeu comparar-les amb el segment predeterminat Tots els usuaris. Així obtindreu estadístiques sobre el públic per entendre les diverses maneres en què interacciona amb el lloc web.

Exemple: comparar les sessions postimpressió de Display & Video 360 amb Tots els usuaris per edat

Utilitzeu la secció Edat de l'informe Públic > Dades demogràfiques > Visió general per comparar el segment de les sessions postimpressió de Display & Video 360 amb el segment predeterminat Tots els usuaris

En aquest compte d'exemple podeu veure que hi ha un percentatge de públic més gran en les sessions postimpressió de Display & Video 360. L'interval d'edat de 45-54 anys representa prop d'un 15% del total de les sessions del lloc web, però aproximadament un 30% de les sessions postimpressió de Display & Video 360.

Comparing DBM View-through Sessions against All Sessions by Age

Exemple: comparar les sessions postimpressió de Display & Video 360 amb Tots els usuaris per Sexe

Utilitzeu la secció Sexe de l'informe Públic > Dades demogràfiques > Visió general per comparar el segment Sessions postimpressió de DV360 amb el segment predeterminat Tots els usuaris.

En aquest compte d'exemple, en una comparació per Sexe s'indica que a les sessions postimpressió de Display & Video 360 hi participa un percentatge més alt de dones (prop d'un 71%) en comparació del segment Tots els usuaris (prop d'un 62%).

Comparing DBM View-through Sessions against All Sessions by Gender

Aquestes anàlisis us poden ajudar a descobrir nous segments de clients o a entendre millor els públics que responen a les vostres campanyes publicitàries. Gràcies a dades com les obtingudes en els exemples anteriors, podeu adoptar estratègies publicitàries més eficaces per atreure els públics adequats.

Utilitzar les estadístiques sobre el públic d'Analytics per optimitzar les campanyes de Display & Video 360

Amb els informes de la secció Públic, podeu analitzar el trànsit en diferents categories, com ara:

• Dades demogràfiques (Edat i Sexe)
  • Interessos (Categories d'afinitat i Segments al mercat)
  • Informació geogràfica (Idioma i Ubicació)
  • Comportament (Nous vs. recurrents, Freqüència i visites recents i Interacció)
  • Tecnologia (Navegador i SO)
  • Dispositius mòbils

En crear un segment per a tot el trànsit de Display & Video 360, podeu consultar el comportament dels usuaris que aconseguiu mitjançant campanyes de Display & Video 360 segons totes aquestes dimensions.

Per exemple, si teniu dos anunciants de Display & Video 360 (GStore US i GStore EU), podeu crear el segment personalitzat següent al Creador de segments. Aneu a Avançat > Condicions, creeu les dues condicions següents i uniu-les amb l'operador OR:

• Anunciant de DV360 (model de CM) conté GStore US
  • Anunciant de DV360 (model de CM) conté GStore EU

A l'hora de crear aquest segment, utilitzeu la captura de pantalla següent com a referència.

Un cop hàgiu creat aquest segment, apliqueu-lo a qualsevol dels informes Públic per descobrir maneres d'optimitzar el vostre compte de Display & Video 360.

Exemple: segmentar el trànsit de Display & Video 360 per dispositiu mòbil i edat

Aneu a l'informe Públic > Mòbil > Dispositius i afegiu Edat com a dimensió secundària.

En aquest compte d'exemple, els usuaris d'iPhones d'Apple pertanyents al grup de 25-34 anys mostren un interès més gran (el percentatge de rebots és inferior, hi ha més pàgines/sessió i la durada mitjana de la sessió és més llarga) que l'usuari mitjà generat per Display & Video 360.

Aquesta informació us pot ser útil per crear una línia de comanda amb aquesta opció de segmentació a Display & Video 360 i fer ofertes més elevades per aconseguir usuaris similars.

Exemple: segmentar el trànsit de Display & Video 360 per Usuaris nous

Aneu a l'informe Públic > Comportament > Nous vs. recurrents i afegiu Nom de la línia de comanda de DV360 (model de GA) com a dimensió secundària.

En aquest compte d'exemple, la línia de comanda DBM_Video_US atreu una part important de Visitants nous (usuaris) amb un nivell d'interacció relativament alt. Aquesta informació us pot resultar útil per optimitzar les campanyes de Display & Video 360 i continuar invertint en aquesta campanya de vídeo si el vostre objectiu és atreure més usuaris.

Per obtenir estadístiques addicionals, també podeu comparar el vostre segment personalitzat de Display & Video 360 amb el segment Tots els usuaris predeterminat als l'informes Públic.

Crear públics de remàrqueting granulars a Analytics

Feu servir aquesta integració per crear públics de remàrqueting més específics a Analytics mitjançant segments basats en dimensions de Display & Video 360. A continuació, importeu aquests segments quan creeu el públic de remàrqueting.

Després, podeu compartir aquestes llistes amb la Xarxa de Display de Google (GDN) o amb Display & Video 360 per utilitzar la funció de remàrqueting a través de les nostres integracions de Google Ads i de remàrqueting de Display & Video 360.

Exemple: crear un públic de remàrqueting

Amb el Creador de segments, creeu un segment personalitzat que contingui tots els usuaris que:

• Hagin fet clic al vostre anunci de samarretes de Display & Video 360.
  • Hagin passat més d'un minut al lloc.
  • encara no hagin generat cap conversió.

Aneu a Avançat > Condicions, creeu les quatre condicions següents i uniu-les amb l'operador AND:

• Tipus d'atribució de CM (model de CM) coincideix exactament amb Postclic
  • Línia de comanda de DV360 (model de CM) coincideix exactament amb Samarretes
  • Temps a la pàgina per usuari ≥ 60
  • Transaccions per usuari = 0

A l'hora de crear aquest segment, utilitzeu la captura de pantalla següent com a referència.

També podeu crear una llista d'usuaris que hagin fet clic en una creativitat de Display & Video 360 concreta i hagin interaccionat amb una pàgina específica del lloc.

Recursos relacionats

Obteniu més informació sobre la integració dels informes de Display & Video 360 als articles següents:

Obteniu més informació sobre les altres funcions que es mencionen en aquest article: