Display & Video 360 ‑hankintaraportit

Analysoi Display & Video 360 ‑dataa uusien ja päivitettyjen Analytics 360:n hankintaraporttien avulla.
Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google Marketing Platformiin kuuluvassa Google Analytics 360:ssä.
Lue lisää Google Marketing Platformista

Kun Display & Video 360 ‑raportoinnin integrointi on valmis, näet uusia Display & Video 360 ‑raportteja linkitetyn Analytics 360 ‑omaisuutesi kaikkien näkymien Hankinta > Google Marketing Platform ‑osiossa. Tämän lisäksi

• näet Display & Video 360 ‑toiminnot eriteltyinä Liikenteen lähde / tulotapa ‑raportissa uudella rivillä
  • voit luoda segmenttejä Display & Video 360 ‑ulottuvuuksien perusteella.

Jos osallistut myös Campaign Manager 360 ‑integrointiin, näet Floodlight-konversiodatan Floodlight-mittariryhmässä kunkin raportin Tutki-välilehdellä, kun valitset Hankinta > Google Marketing Platform > Display & Video 360.

Huomioitavaa: Valuuttamuunnokset Google Marketing Platformin mainontatuotteiden ja Analyticsin integraatioissa

Jos Analytics-näkymässäsi käytetään eri valuuttaa kuin Display & Video 360- tai Search Ads 360 ‑tileilläsi, Analytics muuttaa automaattisesti Display & Video 360‑ tai Search Ads 360 ‑kustannustiedot Analyticsissa käytettävään valuuttaan sen kurssin mukaisesti, joka on voimassa raportointijakson puolivälissä. Jos olet esimerkiksi valinnut jaksoksi 5.–19.1., Analytics käyttää tammikuun 12. päivän valuuttakurssia.

Display & Video 360 ‑kustannusdataa käytetään näissä Analytics-mittareissa: DV360: Hinta, DV360: Tehostettu klikkauskohtainen hinta, DV360: Todellinen tuhannen näyttökerran hinta, DV360: Todellinen hankintakohtainen hinta ja DV360: Mainostuotto.

Search Ads 360 ‑kustannusdataa käytetään näissä Analytics-mittareissa: SA360: Hinta, SA360: Klikkauskohtainen hinta, SA360: Klikkauskohtainen tulo ja SA360: Mainostuotto.

Artikkelin aiheet:

Display & Video 360 ‑raportit

Tämän integroinnin myötä saat käyttöösi seuraavat uudet raportit, jotka löydät valitsemalla Hankinta > Google Marketing Platform > Display & Video 360:

• Mainostajat: Tästä raportista näet kuhunkin Display & Video 360 ‑tilisi mainostajaan liittyvät Analytics-mittarit.
  • Lisäystilaukset: Tästä raportista näet kuhunkin Display & Video 360 ‑tilisi lisäystilaukseen liittyvät Analytics-tiedot.
  • Rivikohdat: Tästä raportista näet kuhunkin Display & Video 360 ‑tilisi rivikohtaan liittyvät Analytics-tiedot.
  • Mainosmateriaalit: Tästä raportista näet kunkin Display & Video 360 ‑tilisi mainosmateriaaliin liittyvät Analytics-tiedot. Mainosmateriaalit vastaavat Campaign Manager 360:n Sijoittelut-tietoja ja ovat todellisia Display & Video 360 ‑rivikohdille määritettyjä tageja. Yhdelle rivikohdalle voidaan määrittää useita mainosmateriaaleja, ja yksittäinen mainosmateriaali voidaan yhdistää useisiin rivikohtiin.
  • Sivustot: Tästä raportista näet Analytics-tiedot kunkin sellaisen julkaisijan sivuston osalta, jolla Display & Video 360 ‑mainoksiasi näytetään.
  • Exchange-raportti: Tästä raportista näet Analytics-tiedot kunkin sellaisen Exchange-mainospörssin osalta, josta olet ostanut Display & Video 360 ‑impressioita.

Click-through- ja view-through-istunnot

Display & Video 360 ‑raportit sisältävät Display & Video 360 ‑kampanjoidesi ansioksi laskettujen Click-through-istuntojen ja View-through-istuntojen Analytics-tietoja (kuten Istunnot ja Välitön poistuminen prosenteissa).Click-through-istunnoilla tarkoitetaan istuntoja, joissa käyttäjä klikkasi Display & Video 360 ‑mainostasi jossakin vaiheessa ennen sivustollesi siirtymistä. View-through-istunnot puolestaan ovat istuntoja, joissa käyttäjä näki Display & Video 360 ‑mainoksiasi ennen sivustollesi siirtymistä.

Erilainen attribuutiomalli

Display & Video 360 ‑raporteissa käytetään attribuutiomallia, jota kutsutaan CM360 -malliksi (eli Campaign Manager 360 ‑malliksi). Useimmissa muissa Analytics-raporteissa (kuten Liikenteen lähde / tulotapa ‑raportissa) käytetään toista attribuutiomallia, jota kutsutaan GA-malliksi Google Marketing Platformin mainontatuotteiden integroinnin raporteissa ja ulottuvuuksissa.

CM360-malli

CM360-malli laskee Analytics-istunnot Display & Video 360 ‑kampanjoiden ansioksi ottamalla huomioon vain Display & Video 360:n ja ohittamalla kaikki muut sivustollesi liikennettä tuovat kanavat. Tämän vuoksi Analytics-istunto yhdistetään Display & Video 360 ‑kampanjaan, jos käyttäjä on nähnyt Display & Video 360 ‑mainoksesi (View-through-istunto) tai klikannut sitä (Click-through-istunto) analyysiseurantajakson aikana ennen sivustollesi siirtymistä.

Esimerkki

Jos käyttäjä näkee Display & Video 360 ‑mainoksesi, klikkaa hakumainostasi ja käy sivustollasi, Display & Video 360 ‑raportit lukevat istunnon kuulumaan Display & Video 360 ‑kampanjaan view-through-istuntona. Kaikissa muissa Analytics-raporteissa (kuten Liikenteen lähde / tulotapa ‑raportissa) tämä istunto laskettaisiin Haun ansioksi.

Jos käyttäjä klikkaa Display & Video 360 ‑mainostasi ja käy sen jälkeen sivustollasi, Display & Video 360 ‑raportit laskevat istunnon Display & Video 360 ‑kampanjan ansioksi lukeutuvaksi Click-through-istunnoksi.Jos sama käyttäjä klikkaa seuraavana päivänä orgaanisen haun tulosta ja käy sivustollasi, tämä uusi istunto lasketaan Display & Video 360 ‑raporteissa silti Display & Video 360 ‑kampanjan ansioksi lukeutuvaksi Click-through-istunnoksi.

GA-malli (viimeinen epäsuora klikkaus)

Useimmissa muissa Analytics-raporteissa liikenteen lähde / tulotapa lasketaan istunnon ansioksi viimeisen epäsuoran klikkauksen mallin perusteella. Tämä tarkoittaa, että palaavien kävijöiden suorat käynnit jätetään huomiotta ja luetaan mahdollisen edellisen kampanjan ansioksi.

Esimerkki

Jos käyttäjä klikkaa Display & Video 360 ‑mainostasi ja käy sivustollasi, istunnon liikenteen lähde / tulotapa on dbm/cpm.

Jos sama käyttäjä kuitenkin klikkaa seuraavana päivänä maksuttoman haun tulosta ja käy sivustollasi, GA-mallin mukaan uuden istunnon liikenteen lähde / tulotapa on google/organic.

Klikkaukset-mittariryhmä

Voit halutessasi muuttaa mittariryhmäksi Klikkaukset minkä tahansa Display & Video 360 ‑raportin Tutki-välilehdeltä. Tämä mittariryhmä sisältää esimerkiksi DV360-impressiotDV360-klikkaukset ja DV360-konversiot. Nämä arvot noudetaan suoraan Display & Video 360:stä, joten ne vastaavat täysin Display & Video 360 ‑raporttiesi tietoja.

Jos olet ottanut hintatietojen jakamisen käyttöön määrityksen yhteydessä, näet myös DV360-hinnan ja siihen liittyviä laskettuja mittareita (DV360:n tehostettu klikkauskohtainen hinta, DV360:n todellinen tuhannen näyttökerran hinta ja DV360:n todellinen hankintakohtainen hinta) Tutki > Klikkaukset ‑välilehdellä.

DV360-hinta on koottu hintatieto, jota kutsutaan Display & Video 360:ssä tuloiksi. Jos tuot hintatietoja, vain kootut hintatiedot jaetaan Analyticsin käyttöön. Analytics-tililläsi ei näytetä koottujen hintatietojen erittelyä.

DV360:n mainostuotto lasketaan Analytics-seurantakoodin avulla seurattavan Analyticsin Tulo-tiedon perusteella. Tällä EI tarkoiteta Floodlight-tuloja.

Hankinta > Kaikki liikenne > Liikenteen lähde / tulotapa ‑raportti

Display & Video 360:n raportoinnin integroinnin myötä liikenne, jonka GA-malli on lukenut Display & Video 360 ‑kampanjoiden ansioksi, merkitään tunnisteella Liikenteen lähde=dbm ja Tulotapa=cpm.

Huomaa, että jos olet aiemmin käyttänyt Campaign Manager 360:n integrointia, tämän liikenteen tunnisteeksi on merkitty liikenteen lähde = dfa ja tulotapa = cpm. Jos nyt käytät samanaikaisesti Display & Video 360:n ja Campaign Manager 360:n integrointeja, tämän raportin Display & Video 360 ‑liikenne

• näkyy erikseen omalla rivillään (dbm/cpm)
  • on toisintojen osalta poistettu Campaign Manager 360 ‑liikenteen riviltä (dfa/cpm).

Display & Video 360:n alkuperäiset ulottuvuudet (Mainostaja, Lisäystilaus, Rivikohta, Mainosmateriaali, Exchange ja Sivusto) ovat saatavilla toissijaisina ulottuvuuksina, joiden avulla tämän raportin Display & Video 360 ‑dataa voidaan ryhmitellä entistä tarkemmin.

Display & Video 360 ‑ulottuvuudet Segmentit-osiossa

Tämän integroinnin myötä voit myös luoda Display & Video 360 ‑ulottuvuuksien perusteella segmenttejä, joiden avulla voit verrata ja analysoida datan osajoukkoja useimmissa Analytics-raporteissa.

Voit esimerkiksi luoda segmentin kaikista käyttäjistä, jotka siirtyvät sivustollesi nähtyään Display & Video 360:n T-paidat-kampanjasi.

Lisätietoja Segmenttien rakennustyökalun käyttämisestä

Aiheeseen liittyviä resursseja

Lue lisätietoja Display & Video 360:n raportoinnin integroinnista seuraavista artikkeleista:

Lue lisätietoja muista tässä artikkelissa mainituista Analytics-ominaisuuksista seuraavista artikkeleista: