Mål og trakttrinn på tredjepartsnettsteder

Du kan spore en målside eller en trakttrinnside bare hvis den inneholder sporingskoden for Analytics. I tillegg til at du kan spore mål og trakter på ditt eget nettsted, kan det imidlertid være lurt å spore dem også på tredjepartsnettsteder. Du kan for eksempel ha behov for å spore aktivitet på handlekurvnettstedet til en tredjepart og angi mål for disse sidene.

Hvis du henviser trafikk til en tredjepartsside hvor du ikke kan endre koden, kan du spore den utgående linken som et mål eller trakttrinn. Se hvordan du sporer utgående linker for mer om dette.

Hvis du henviser trafikk til en tredjepartsside hvor du kan endre koden, har du mulighet til å spore trafikken til den aktuelle siden. Finn ut mer om netthandel.