Doelen en trechterstappen op sites van derden

U kunt een doel of trechterstap alleen bijhouden als de pagina de Analytics-trackingcode bevat. Mogelijk wilt u doelen en trechters niet alleen bijhouden op uw eigen site, maar ook op sites van derden. U wilt bijvoorbeeld de activiteit op een site met winkelwagentjes van derden bijhouden en doelen voor die pagina's instellen.

Als u verkeer verwijst naar een pagina van derden waarop u de code niet kunt wijzigen, kunt u de uitgaande link bijhouden als doel of trechterstap. Lees deze informatie over het bijhouden van uitgaande links.

Als u verkeer verwijst naar een pagina van derden waarop u de code wel kunt wijzigen, kunt u het verkeer naar die pagina bijhouden. Meer informatie over e-commerce.