Mål för hämtningar

Hantera filhämtningar som en konvertering.

Den här artikeln beskriver hur du spårar hämtningar som målkonverteringar. Om du vill göra det måste du först konvertera hämtningslänken antingen

• som en händelse
  • som en virtuell sid- eller skärmvisning.

Om du konfigurerar länken som en virtuell sid- eller skärmvisning ökar det totala antalet sid- eller skärmvisningar på konstgjord väg för varje klick på länken. Av den anledningen rekommenderar vi att du använder händelsespårning när du konfigurerar hämtningslänkar.

Spåra hämtningar med ett händelsemål

För att kunna spåra hämtningslänken med hjälp av ett händelsemål måste du först ställa in händelsespårning. Mer information om hur du ställer in händelsespårning hittar du i instruktionerna för din miljö i utvecklarhandboken.

Spåra hämtningar med måladressmål för en virtuell sid- eller skärmvisning

För att kunna spåra hämtningslänken med hjälp av ett måladressmål måste du ändra spårningskoden så att det skapas en virtuell sid- eller skärmvisning för hämtningslänken. När du har skapat den virtuella sidan eller skärmen kan du ange den som värde på måladressmålet. Läs mer om hur du spårar virtuella sid- eller skärmvisningar i våra utvecklarhandböcker: