Papirkurv

Gjenopprett kontoer, områder og datautvalg som er plassert i papirkurven.

Papirkurven inneholder kontoer, områder og datautvalg som er merket for sletting. Du har 35 dager på deg til å gjenopprette elementer fra papirkurven før de blir slettet permanent.

Innholdet i denne artikkelen:

Om papirkurven

Papirkurven er et midlertidig oppbevaringsområde for kontoer, områder og rapporteringsvisninger før de blir slettet. Kontoer, områder og rapporteringsvisninger flyttes til papirkurven og holdes i 35 dager før de blir slettet permanent.

I papirkurven ser du en liste over alle enheter som er merket for sletting, brukeren som merket dem for sletting, og datoen da de blir slettet permanent. Du kan gjenopprette en enhet ved å velge enheten og flytte den ut av papirkurven. Du må ha redigeringstillatelse for kontoen for å få tilgang til papirkurven.

Etter 35 dager i papirkurven slettes enhetene permanent i Analytics, og slettingen registreres i endringsloggen med brukeren identifisert som Analytics-systemet.

Hva blir gjenopprettet?

Hvis du gjenoppretter en konto eller et område, blir de underliggende områdene og/eller datautvalgene automatisk gjenopprettet, med unntak av eventuelle områder og/eller datautvalg som enkeltvis b flyttet til papirkurven. Konto A inneholder for eksempel området P1 og datautvalgene V1 og V2:

• Eksempel 1: V2 flyttes til papirkurven. Etterpå flyttes konto A til papirkurven. Hvis du gjenoppretter konto A, blir P1 og V1 automatisk gjenopprettet, men ikke V2. V2 blir værende i papirkurven.
  • Eksempel 2: Konto A flyttes til papirkurven. Hvis du gjenoppretter konto A, blir P1, V1 og V2 automatisk gjenopprettet.
  • Eksempel 3: V2 flyttes til papirkurven. Etterpå flyttes konto A til papirkurven. Hvis du gjenoppretter V1, blir P1 og A automatisk gjenopprettet, men ikke V2. V2 blir værende i papirkurven.

Når du gjenoppretter en konto, et område eller et datautvalg fra papirkurven, blir alle innstillinger og konfigurasjoner (mål, filtre, brukertillatelser, linker til andre Google-produkter osv.) bevart.

Data blir ikke behandlet mens enheter (kontoer, områder eller datautvalg) ligger i papirkurven. Databehandling gjenopptas for kjernerapporter innen én time etter gjenoppretting fra papirkurven. Sanntidsrapportering gjenopptas i løpet av noen sekunder.

Slik gjenoppretter du en konto, et område eller et datautvalg

Følg denne fremgangsmåten for å gjenopprette en konto, et område eller et datautvalg:

1. Logg på Analytics-kontoen din. Hvis alle Analytics-kontoene dine er blitt slettet, må du opprette en ny Analytics-konto for å få tilgang til papirkurven.
  2. Klikk på Administrator.
  3. Klikk på Papirkurv i KONTO-kolonnen.
  4. Se gjennom tabellen og finn elementet du ønsker å gjenopprette, eller bruk søkefeltet i tabellen.
  5. Klikk på Gjenopprett.

Beslektede ressurser