[GA4] Administratörssida

Via administratörssidan i Google Analytics får du åtkomst till de administrativa funktionerna i Analytics. Håll muspekaren över kugghjulsikonen längst ned till vänster på sidan och klicka på Administratör för att öppna sidan.

Administratörssidan för en Google Analytics 4-egendom innehåller andra alternativ än administratörssidan för en Universal Analytics-egendom.

På administratörssidan i Google Analytics 4 finns exempelvis avsnittet Insamling och modifiering av data som inte finns på administratörssidan i Universal Analytics.

Administratörssidan i Universal Analytics innehåller en kolumn för Visningar som saknas i Google Analytics 4.

Gå till Administratör i din Google Analytics 4-egendom

Rundturen för administratörer öppnar den Analytics-egendom som du besökte senast och ger dig anvisningar om administratörssidan. Rundturen fungerar bara för den aktuella versionen av Google Analytics 4.

Administratörssida för en Google Analytics 4-egendom

Administratörssida för en Google Analytics 4-egendom.

Administratörssida för en Universal Analytics-egendom

Skärmbild med fliken Administratör markerad högst upp på sidan.
Administratörssida för en Universal Analytics-egendom.

Använd de här verktygen för att skapa nya egendomar, ändra användarbehörigheter, lägga till integreringar, ställa in filter, importera data och annat.