[GA4] Pagina Beheerder

Via de pagina Beheerder in Google Analytics krijgt u toegang tot de beheerfuncties van Analytics. Plaats de muisaanwijzer op het tandwiel linksonder en klik op Beheerder om de pagina te openen.

De pagina Beheerder voor een Google Analytics 4-property biedt andere opties dan de pagina Beheerder voor een Universal Analytics-property.

Op de pagina Beheerder in Google Analytics 4 is bijvoorbeeld het gedeelte Verzameling en wijziging van gegevens, dat niet zichtbaar is op de pagina Beheerder in Universal Analytics.

Bovendien bevat de pagina Beheerder van Universal Analytics een kolom voor Weergaven, wat geen functie is in Google Analytics 4.

Ga in uw Google Analytics 4-property naar Beheerder

De Beheerder-rondleiding begint in de laatste Analytics-property die u heeft geopend en leidt u naar de pagina Beheerder. De rondleiding werkt alleen voor Google Analytics 4, de huidige versie van Google Analytics.

Pagina Beheerder voor een Google Analytics 4-property

Pagina Beheerder voor een Google Analytics 4-property.

Pagina Beheerder voor een Universal Analytics-property

Screenshot waarin het tabblad Beheerder bovenaan de pagina is geselecteerd
Pagina Beheerder voor een Universal Analytics-property.

U kunt deze tools gebruiken om nieuwe property's te maken, de gebruikersrechten te wijzigen, integraties toe te voegen, filters in te stellen, gegevens te importeren, enzovoort.