[GA4] Administratorsiden

På administratorsiden i Google Analytics får du tilgang til de administrative funksjonene i Analytics. Nederst til venstre på siden holder du markøren over tannhjulikonet og klikker på Administrator for å åpne siden.

Administratorsiden for Google Analytics 4-områder har andre alternativer enn den tilsvarende siden for Universal Analytics-områder.

På Administrator-siden for Google Analytics 4 finnes det for eksempel en Datainnsamling og -redigering-del, som ikke vises på Administrator-siden for Universal Analytics.

På administratorsiden for Universal Analytics finnes en Rapporteringsvisninger-kolonne som ikke inngår i Google Analytics 4.

Gå til administratorsiden i Google Analytics 4-områder

I innføringen i administratorsiden åpnes det siste Analytics-området du sjekket, og du blir veiledet til administratorsiden. Denne innføringen fungerer bare for Google Analytics 4, den nåværende versjonen av Google Analytics.

Administratorsiden for et Google Analytics 4-område

Administratorsiden for et Google Analytics 4-område.

Administratorsiden for et Universal Analytics-område

Skjermdump som viser den valgte Administrator-fanen øverst på siden
Administratorsiden for et Universal Analytics-område.

Med disse verktøyene kan du blant annet opprette nye områder, endre brukertillatelser, integrere produkter, konfigurere filtre og importere data.