[GA4] Administratorside

På siden Administrator i Google Analytics har du adgang til de administrative funktioner i Analytics. Du kan åbne denne side ved at holde markøren over tandhjulsikonet nederst til venstre på siden og klikke på Administrator.

På siden Administrator på en Google Analytics 4-ejendom er der andre muligheder end på siden Administrator på en Universal Analytics-ejendom.

På Administratorsiden for Google Analytics 4 er der f.eks. sektionen Dataindsamling og ændring, som ikke vises på Administratorsiden for Universal Analytics.

På siden Administrator i Universal Analytics kan du se kolonnen Visninger, som ikke vises i Google Analytics 4.

Gå til siden Administrator på din Google Analytics 4-ejendom

I denne rundvisning bliver du guidet rundt på siden Administrator på den Analytics-ejendom, du senest har tilgået. Rundvisningen fungerer kun i den aktuelle version af Google Analytics, det vil sige Google Analytics 4.

Siden Administrator på en Google Analytics 4-ejendom

Administratorsiden for en Google Analytics 4-ejendom.

Administratorsiden for en Universal Analytics-ejendom

Screenshot, hvor fanen Administrator øverst på siden er valgt
Administratorsiden for en Universal Analytics-ejendom.

Brug disse værktøjer til at oprette nye ejendomme, ændre brugertilladelser, tilføje integrationer, oprette filtre, importere data osv.