Tillatelser

Med tillatelser menes retten til å utføre administrative oppgaver og konfigureringsoppgaver, opprette og dele elementer og lese og bruke rapportdata.

Hvis du vil bruke visse funksjoner i Analytics, må du ha den riktige tillatelsen. Det finnes fire roller:

• administrator
  • redigerer
  • analytiker
  • seer

De ulike rollene kan innvilges på ett eller flere nivåer: konto-, område- eller rapporteringsvisningsnivå.

Linker til beslektet innhold